ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

Insurancemarket: ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Μειώστε το κόστος της ασφάλειάς σας μέσα σε 1', συγκρίνοντας εύκολα online ΟΛΗ την αγορά! Δείτε πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε στην ασφάλεια  αυτοκινήτου, σπιτιού & σκάφους, από την μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο κάνοντας κλικ εδώ


Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. και αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Αποστολή του είναι να προσφέρει υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών.

Το insurancemarket είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.

Έχει βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) από τα evolution awards και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών, έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014, άνω του 130%. 

Σχόλια

SpiderMetrix