ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ E-BOOKS ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το Couplegoals είναι ένα website που εξειδικεύεται στο κομμάτι των σχέσεων και διαθέτει πλούσια αρθρογραφία, με καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση, αυτούς που έχουν χωρίσει και επιθυμούν επανασύνδεση, τους παντρεμένους, αλλά και τους singles.

Μόνιμος συνεργάτης είναι ο γνωστός προπονητής σχέσεων και συγγραφέας των best sellers «Πώς Να Έχεις Όποιον Άνδρα Θέλεις» και «Τα Μυστικά Της Επανασύνδεσης» Νίκος Ανδρέου, ο οποίος έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άνδρες να μεταμορφώσουν πρώτα τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσουν την ιδανική σχέση που πάντα ήθελαν να έχουν με τους συντρόφους τους.

Εκτός από τα άρθρα, το site διαθέτει και e-shop, που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία του Νίκου Ανδρέου, καθώς και να κάνουν ατομικές συνεδρίες προσωπικής καθοδήγησης (coaching) με τον ίδιο τον coach.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα δωρεάν e-books «Τα Μυστικά Του Texting» και «Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης», καθώς και τα δωρεάν μαθήματα «Όποιον Άνδρα Θέλεις». 

Στόχος του Couplegoals είναι να δώσει μια αναζωογονητική «πνοή» στις σημερινές ανθρώπινες σχέσεις, που έχουν γίνει τόσο δύσκολες και να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να κρατήσουν την πραγματικά ευτυχισμένη σχέση που πάντα ονειρευόντουσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Για τα δωρεάν μαθήματα και τα δωρεάν e-books κάντε κλικ εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix