ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΠΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ 200 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, διαθέτει σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δωρεάν 200 θέσεις e-learning προγραμμάτων επιμόρφωσης σε μόνιμους κατοίκους νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδας που προέρχονται από τις Περιφέρειες: Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου. Κατά προτεραιότητα θα επιλεγούν εκπαιδευόμενοι, μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων μικρών νησιών και παραμεθόριων, δυσπρόσιτων περιοχών που περιλαμβάνονται στις προαναφερθείσες Περιφέρειες.

Τα προτεινόμενα προγράμματα, διάρκειας 3 έως 9 μηνών, έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες για επιμόρφωση σε συγκεκριμένους τομείς όπως τουρισμό, ξενοδοχειακά, marketing, real estate, web development, παιδαγωγικά, εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων κ.ά και να εφοδιάσουν τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Όπως είναι γνωστό η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι εξ αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αυτά, όπως περιγράφεται αναλυτικά και στους οδηγούς σπουδών των προγραμμάτων, είναι ο αιτών να είναι τουλάχιστον απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μόνιμος κάτοικος νησιωτικής ή παραμεθόριας περιοχής της Ελλάδας από τις Περιφέρειες Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου.

Συγκεκριμένα τα προγράμματα που προσφέρονται είναι τα κάτωθι:

1. Γεωτουρισμός (3μηνο) οδηγός σπουδών

2. Restaurant Management (4μηνο) οδηγός σπουδών

3. Management Τουριστικού Γραφείου (3μηνο) οδηγός σπουδών

4. Εκπαίδευση και Υποστήριξη Προσφύγων και Μεταναστών: Διαπολιτισμικές Θεωρήσεις και Πρακτικές Εφαρμογές (9μηνο) οδηγός σπουδών

5. Event Planning, Marketing and Management (5μηνο) οδηγός σπουδών

6. Υπάλληλος Υποδοχής - Εξυπηρέτησης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης (3μηνο) οδηγός σπουδών

7. Web Developer (6μηνο) οδηγός σπουδών

8. Digital Marketing (6μηνο) οδηγός σπουδών

9. Real Estate Management (6μηνο) οδηγός σπουδών

10. Θέατρο και Εκπαίδευση - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Σχολείο. Θεατρική Αγωγή και Επιμόρφωση (9μηνο) οδηγός σπουδών



Κάθε ενδιαφερόμενος που πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα προγράμματα μπορεί να δηλώσει αίτηση συμμετοχής αυστηρά σε ένα από τα δέκα προγράμματα. Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου από 1/4/2020 έως και 4/5/2020.



ΠΗΓΗ: https://elearningekpa.gr/

Σχόλια

SpiderMetrix