ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ 60 ΧΩΡΕΣ

Δωρεάν καταλύματα B & B σε όλο τον κόσμο και ναι είναι αλήθεια. Σε κάθε γωνιά του κόσμου, όπως σε Ελλάδα, στην Ινδονησία, μία βίλα στην Κύπρο, ένα yurt στην Μογγολία, ένα φουτουριστικό σαλέ στα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας ή ένα αγρόκτημα στην Προβηγκία της Γαλλία, σε περιμένει. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τον προορισμό και να διαπραγματευτείς μια ανταλλαγή.

Δωρεάν διακοπές με αντάλλαγμα τις δεξιότητες σας σε αγαθά ή υπηρεσίες αντί για μετρητά – είτε πρόκειται για ζωγραφική σε τοίχο, ή διδασκαλία μιας γλώσσας, μαθήματος τανγκό ή παρασκευή σπιτικών chutneys.

Για μία εβδομάδα 19-25 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα Barter Week προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε περισσότερα από 450 ακίνητα σε 60 χώρες, ενώ ορισμένα ακίνητα προσφέρουν επίσης ανταλλαγές όλο το χρόνο.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε 60 χώρες και σε Ελλάδα, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε ΗΠΑ και Ασία και αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες, ξενώνες, καταφύγια, ακόμη και αγροικίες του 17ου αιώνα.

Κάθε καταχώρηση περιέχει μια λίστα επιθυμιών φιλοξενίας που περιγράφει τι ζητάει με αντάλλαγμα την δωρεάν φιλοξενία. Μόλις επιλέξετε το B & B που σας ενδιαφέρει και είστε σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε από τα αιτήματα που έχουν αναρτηθεί, μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με τους οικοδεσπότες και να αρχίσετε διαπραγματεύσεις.
Αν δεν υπάρχει λίστα επιθυμιών, οι ταξιδιώτες μπορούν να προτείνουν την δική τους ανταλλαγή, ανάλογα με τις δεξιότητες και την φαντασία τους. Ο οικοδεσπότης δέχεται, απορρίπτει ή διαπραγματεύεται μέχρις ότου συμφωνηθεί η ανταλλαγή. Δωρεάν διαμονή σε πάνω από 450 ακίνητα σε 60 χώρες

Οι ιδιοκτήτες B & B που επιθυμούν να εγγραφούν στο Barter Week μπορούν απλά να προσθέσουν το όνομά τους στον ιστότοπο, με μια παρουσίαση, φωτογραφίες και περιγραφές της προσφερόμενης ανταλλαγής.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο ιταλικό Settimana del Baratto -που προωθείται από το www.bed-and-breakfast.it – στο πλαίσιο εορτασμού της επιτυχημένης 10ετία τoυ.


Πηγή: http://www.doreandiakopes.com/

Σχόλια

SpiderMetrix