ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ LOREAL|VICHY Mineral 89

H εταιρεία L’ OREAL HELLAS A.E., διοργανώνει προωθητική ενέργεια με έπαθλο 8.000 δείγματα Mineral 89 των 5ml.


Για τη συμμετοχή του στην ενέργεια, ο χρήστης θα πρέπει να προβεί στα παρακάτω βήματα:

α) Να κατεβάσει την εφαρμογή ARILYN

β) Αφού ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή θα πρέπει να σκανάρει την ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στα σημεία όπου εμφανίζεται το εικαστικό του Mineral89.
(Πάνω στο τελικό προιον, μέσα στο σημείο πώλησης, μέσα στο ΜΕΤΡΟ εντός των συρμών και εντός των σταθμών σε panels, σε διαφημιστικές καταχωρήσεις σε περιοδικά.
Μόλις ο χρήστης σκανάρει το συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη του θα εμφανίζεται ένα 3D ομοίωμα
του Mineral 89, το οποίο θα δίνει τις εξής 3 επιλογές:
  • Να επισκεφτεί τη σελίδα του προϊόντος Mineral89  στο site της VICHY http://bit.ly/2Dzx4Yr
  • Να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό με δώρο ταξίδι στη Γαλλία, στην πόλη της Vichy.
  • Να συμπληρώσει τη  φόρμα ζήτησης δείγματος Mineral89 5ml

γ) Ο χρήστης πρέπει να επιλέξει την επιλογή «Ζητήστε ένα δείγμα» για να μεταβεί σε ένα Facebook
post (Lead Ad) https://www.facebook.com/VichyGreece/ (link του post) που καλείται να συμπληρώσει τα εξής στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολή, Τ.Κ, πόλη, Ημερομηνία Γέννησης) και να αποδεχτεί τους όρους συμμετοχής. Μόλις καταχωρήσει τα στοιχεία του με επιτυχία παίρνει αυτομάτως αύξοντα αριθμό.

Κάθε μήνα οι 1000 πρώτοι του μήνα θα κερδίζουν το δείγμα του προϊόντος Mineral89 5ml.

Για περισσόρετες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.




* Η διεξαγωγή της ενέργειας αρχίζει στις 05/02/2018 και θα διαρκέσει μέχρι 30/09/2018.

Σχόλια

SpiderMetrix