ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ -50% ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το parex.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Parex, στο οποίο θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε comfort παπούτσια, παντόφλες σπιτιού και σαγιονάρες Parex για τη Γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, για online αγορά στις καλύτερες τιμές.

Με περισσότερα από 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το όνομα Parex έχει ταυτιστεί με το άνετο και ποιοτικό υπόδημα. Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία μοντέρνων και άνετων προϊόντων υψηλής ποιότητας που χαρίζουν την άνεση τόσο μέσα στο σπίτι με τις παντόφλες και τις σαγιονάρες, όσο και έξω από αυτό με τα παπούτσια Parex.

Η Parex συνεργάζεται και με δύο διεθνώς αναγνωρισμένα brands, την Walt Disney και την Warner Bros, δημιουργώντας προϊόντα για όλη την οικογένεια με τους αγαπημένους μας ήρωες καθώς και με μεγάλους συλλόγους του ελληνικού αθλητισμού (των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ). Επιπλέον, η εταιρεία είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων TheFlexx στην Ελλάδα αλλά και της εταιρείας Coqui.

Στο πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί εύκολα μέσα από σταθερές ή κινητές συσκευές σε ένα ασφαλές, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, να επιλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων (πάνω από 7000) και να ολοκληρώσει την αγορά του πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, πληρώνοντας με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα! Κάνε τις αγορές σου από το www.parex.gr, χρησιμοποίησε τον κωδικό FREE4U και παρέλαβε την παραγγελία σου με δωρεάν μεταφορικά! Διάρκεια έως 28/2/2018 * ισχύει μία φορά ανά πελάτη, για νέα παραγγελία εντός Ελλάδας και δεν αφορά έξοδα αντικαταβολής

Coupon code: FREE4U




Σχόλια

SpiderMetrix