ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 27% ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Το revmadeal δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ανακαλύψουν τις εκπτώσεις, τα μειωμένα τιμολόγια, τα δώρα που δίνονται μαζί με τις νέες συνδέσεις που προσφέρουν οι νέοι παροχοι ηλεκτρικού ρεύματος στην αγορά. Αναζητά τις μεγαλύτερες προσφορές από την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, ενημερώνει τους καταναλωτές και τους προσκαλεί να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να πάρουν προσφορά.

Οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση απευθείας στις εταιρείες και μπορούν να αποκτήσουν έλεγχο της διαδικασίας της αγοράς. Μέσα από το revmadeal οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν προσφορά και να πληρώνουν οικονομικότερο λογαριασμό ρεύματος μέσα από τα ανταγωνιστικά προγράμματα της Volton.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να πάρετε εντελώς δωρεάν προσφορά για νέο πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή και στην επιχείρησή σας!



Σχόλια

SpiderMetrix