ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στο πλαίσιο του έργου PRESS για την εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ e-Learning πρόγραμμα ευαισθητοποίησης με τίτλο Όψεις του προσφυγικού φαινομένου. Το πρόγραμμα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε σχέση με το προσφυγικό φαινόμενο, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους εργάζονται εκπαιδευτικά με πρόσφυγες ή ενδιαφέρονται να κατανοήσουν καλύτερα τη σύγχρονη κοινωνική κατάσταση σχετικά με το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης θα καλυφθούν οι ακόλουθες ενότητες:

ΕΝΟΤΗΤΑ 1. Φιλοξενία, αποδοχή, ενσωμάτωση: Διαπολιτισμικά και ιστορικά παραδείγματα
ΕΝΟΤΗΤΑ 2. Το προσφυγικό φαινόμενο: η ελληνική και η διεθνής εμπειρία (20ος-21ος αιώνας)
ΕΝΟΤΗΤΑ 3. Η μη αποδοχή της ετερότητας: Αναπαραστάσεις της ετερότητας, κοινωνικός αποκλεισμός, ρητορική μίσους
ΕΝΟΤΗΤΑ 4. Βασικά Χαρακτηριστικά του Αραβικού Κόσμου και της Ιστορίας του

H διάρκεια του προγράμματος είναι 8 εβδομάδες (2 εβδομάδες/ενότητα) και η παρακολούθηση των ενοτήτων διεξάγεται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης του ΕΑΠ. Η μελέτη των ενοτήτων, που περιλαμβάνουν επιμορφωτικό υλικό σε πολυμεσική μορφή (κείμενο, εικόνα, βίντεο, ψηφιακά τεκμήρια κοκ) πραγματοποιείται σε χρόνο που ορίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος βάσει της διαθεσιμότητάς του, εντός της διάρκειας του προγράμματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, που πιστοποιείται από την επίδοση στα σύντομα τεστ αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας, θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση από το ΕΑΠ.

Για τους συμμετέχοντες που δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης, υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο επιμορφωτικό υλικό χωρίς υποχρεώσεις παρακολούθησης και συμπλήρωσης των τεστ.

Το πρόγραμμα θα προσφερθεί σε 3 κύκλους: Α κύκλος: 2 Μαΐου - 26 Ιουνίου 2017 Β κύκλος: 29 Μαΐου - 24 Ιουλίου 2017 Γ κύκλος: 11 Σεπτεμβρίου - 6 Νοεμβρίου 2017

Κατά την έναρξη του προγράμματος θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες μέσω email κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα καθώς και οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας και διεξαγωγής της επιμόρφωσης.

Για συμμετοχή στον 1ο κύκλο του προγράμματος (2 Μαΐου - 26 Ιουνίου 2017) οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το αργότερο ως τις 27 Απριλίου 2017, τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://goo.gl/VUMHvV.

Η Δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΟΝΕΠΣ (Ομάδα Νέων Προγραμμάτων Σπουδών) και ΕΕΥΕΜ (Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας) του EAΠ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: https://www.diorismos.gr/

Σχόλια

SpiderMetrix