Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To Tethys είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικών προϊόντων που σκοπός του είναι να ανακαλύψουν οι καταναλωτές τους μοναδικούς γευστικούς θησαυρούς μικρών παραγωγικών μονάδων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο επισκέπτης, απολαμβάνει την εύκολη ηλεκτρονική του περιήγηση και εκτός από την ποικιλία γεύσεων, γνωρίζει και την ιστορία των προϊόντων, των παραγωγών και της περιοχής απ’ όπου αυτά προέρχονται.

Στο Tethys θα βρείτε ελκυστικές ιδέες δώρων για το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους που θα θυμίζουν τον γευστικό πλούτο της πατρίδας μας και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ποιότητα και τη γεύση τους.

Οι ειδικά σχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες συνοδεύουν κάθε πρόταση και αποτελούν εγγύηση για ασφαλή μεταφορά κατάλληλη τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό ενώ το αμπαλάζ διαφέρει από περίσταση σε περίσταση προσφέροντας την ευελιξία να το τροποποιήσετε σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα παραδίδονται από μια έως τρεις εργάσιμες μέρες, από την ημέρα της παραγγελίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix