Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ

Η SamaLife Σπιρουλίνα Σερρών παράγεται υπό τις καταλληλότερες συνθήκες, στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Η σωστή διαδικασία φυσικής αποξήρανσης κατά την οποία δε χάνονται τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της, αποδίδει ένα άριστης ποιότητας φυσικό προϊόν, που συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητά σας. Αποτελεί το ιδανικότερο φυσικό συμπλήρωμα για μία ισορροπημένη διατροφή, για κάθε ηλικία! Ενέργεια για το σώμα, πνευματική διαύγεια, εγρήγορση & ζωντάνια, αίσθηση ευεξίας! Το προϊόν καλλιεργείται και συσκευάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στις Σέρρες.

Συμπληρωματικά, ΜΟΝΟ η SamaLife παρέχει και το χειροποίητο Κριτσίνι Σπιρουλίνας. Συνδυάζει όλες οι φυτικές ίνες μαζί με τις βιταμίνες και τη θρεπτική αξία της SamaLife Σπιρουλίνας Σερρών! Ακολουθώντας τις παραδόσεις κατά το ζύμωμα και το ψήσιμο σε παραδοσιακό πέτρινο φούρνο, προσφέρονται καθημερινά ολόφρεσκα πολύσπορα κριτσίνια με σπιρουλίνα, κατάλληλα για μία ισορροπημένη διατροφή, ακόμη, και για άτομα που ακολουθούν διαιτολόγιο.

Τέλος, τη σειρά Samalife συμπληρώνεται με το Λουκούμι με σπιρουλίνα, το πιο παραδοσιακό γλύκισμα της Ελλάδας, πλέον με όλη τη θρεπτική αξία της SamaLife Σπιρουλίνας Σερρών με γεύση αποξηραμένου σύκου. Οι ευεργετικές ιδιότητες της σπιρουλίνας δίνουν ραντεβού με την υπέροχη γεύση λουκουμιών κάνοντας μικρούς και μεγάλους να υποκύψουν σε μια γλυκιά και ταυτόχρονα υγιεινή αμαρτία!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix