ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ L'Oréal Paris

ΤΩΡΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SKIN EXPERT ΤΟΥΣ!

Φανταστείτε ένα site που ξέρει τα πάντα για κάθε επιδερμίδα, ανά πάσα στιγμή. Και τώρα σταματήστε να φαντάζεστε… γνωρίστε το Skin Expert, τον απόλυτο οδηγό για την επιδερμίδα από τη L'Oréal Paris!

Το Skin Expert είναι διαθέσιμο 24 ώρες, σε όλες τις συσκευές.
Μέσα από μία σειρά ερωτήσεων σαν live συζήτηση με έναν ειδικό, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και προτείνει τα καταλληλότερα προϊόντα.

Το Skin Expert καταλαβαίνει τα πάντα.
Οι ερωτήσεις και τα χρώματα του site αλλάζουν ανάλογα με την ώρα που το επισκέπτεσαι. Κι αν έχεις ήδη κάνει το test, αλλά θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα, το site θα σε αναγνωρίσει στη δεύτερη επίσκεψή σου και θα σου κάνει διαφορετικές ερωτήσεις.

Το Skin Expert βρίσκει τη φροντίδα σου.
Τα αποτελέσματα του test σου δείχνουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας, τα οποία μπορείς να αγοράσεις online. Στη σελίδα των αποτελεσμάτων, μπορείς επίσης να συμπληρώσεις τη φόρμα, για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα της L'Oréal Paris!

Το Skin Expert σού μαθαίνει τα πάντα.
Μέσα από τα άρθρα στο blog της Skincare Expert Μάνιας Μπούσμπουρα που υπάρχει στο site, μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτά που σε απασχολούν σχετικά με την επιδερμίδα σου. Τέλος, μέσα από ένα γλωσσάριο, μπορείς να μάθεις δερματολογικούς όρους και να κατανοήσεις ακόμη καλύτερα τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας.

Το Skin Expert είναι εδώ. Γνώρισέ το!

Σχόλια

SpiderMetrix