Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Προγραμμάτισε έξυπνα τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Το καλοκαίρι έφτασε και το μυαλό όλων βρίσκεται στις όποιες ημέρες ξεκούρασης και απόδρασης από την καθημερινότητα τους αναλογεί. Φυσικά το κόστος των διακοπών είναι το σημαντικότερο θέμα για όποιον σκέφτεται καλοκαιρινές διακοπές. Κάνοντας έξυπνες κινήσεις όσο αφορά τον προγραμματισμό των διακοπών μπορούμε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Πώς; Με την δύναμη του Internet φυσικά! Online υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και οι τρόποι να «κλείσεις» τα πάντα και να κερδίσεις.

Υπάρχουν βεβαία και κάποιοι κανόνες:

1.    Κλείσε όσο νωρίτερα μπορείς. Καταρχήν έτσι θα εξασφαλίσεις διαθεσιμότητα αλλά και οι τιμές θα είναι χαμηλότερες.
2.    Τσέκαρε online και σύγκρινε. Κι όμως, για το ίδιο ακριβώς δωμάτιο, για τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες οι τιμές μπορεί να είναι διαφορετικές ανάλογα με το ποιος το πουλάει. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι επαγγελματίες του χώρου συχνά κάνουν προσφορές για να προσελκύσουν πελάτες. Σε αρκετές περιπτώσεις οι προσφορές της τελευταίας στιγμής (last minute deals) είναι απίστευτες κι όμως αληθινές.
3.    Κέρδισε επιστροφή χρημάτων (cashback) μέσω του Pigogo. Είτε θες να κάνεις κράτηση αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κράτηση δωματίου, ενοικίαση αυτοκινήτου, να αγοράσεις είδη ταξιδιού ή να βρεις πακέτα και προσφορές, μπορείς απλά και γρήγορα να πάρεις επιστροφή σε ευρώ για κάθε αγορά ή κράτηση που θα κάνεις! Στην κατηγορία Ταξίδια θα βρεις τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα sites όπως Aegean Airlines, Petas.gr, Ekdromi.gr, Airtickets.gr, Travelplan, Travelplanet24 και πολλά άλλα και να κερδίσεις έως 11,50% επιστροφή! Το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις είναι μια δωρεάν εγγραφή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix