ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Οδηγώ Λίγο - Πληρώνω Λίγο" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο
Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οικονομικής διαχείρισης είναι ο σχεδιασμός και η τήρηση ενός προϋπολογισμού. Στις μέρες μας η σημασία της εξοικονόμησης παγίων εξόδων γίνεται ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα όμως είναι σημαντικό η εξοικονόμηση αυτή να μη γίνεται εις βάρος της ποιότητας.
Απάντηση σε αυτή την πρόκληση δίνει η ΑΧΑ Ασφαλιστική. Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό brand διεθνώς, δημιούργησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που βασίζεται οδηγικές σας συνήθειες.
Έχετε κάποιο αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτε περιστασιακά; Το πρόγραμμα "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς.
Το "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" είναι πρόγραμμα έκπτωσης ασφαλίστρων. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.
Συγκεκριμένα, για ετήσια διάρκεια ασφάλισης διανύοντας λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα σε 12 μήνες επωφελείστε έκπτωση 20% στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας, ενώ για εξάμηνη διάρκεια ασφάλισης διανύοντας λιγότερα από 2.500 χιλιόμετρα σε 6 μήνες σας παρέχεται έκπτωση 10%.
Η καταγραφή των χιλιομέτρων γίνεται απλά, χωρίς την εγκατάσταση συσκευών εντοπισμού στο αυτοκίνητό σας. Η καταμέτρηση γίνεται στην έναρξη και τη λήξη της περιόδου ασφάλισης μέσω ειδικής εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης από οποιοδήποτε ασφαλιστικό συνεργάτη της AXA ή κάποιο σημείο εξυπηρέτησης της του δικτύου συνεργείων της Glassdrive.
Προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα
- Να είστε έως και 69 ετών
- Το ασφαλιζόμενο όχημα να είναι επιβατηγό ιδιωτικής χρήσης με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μετά την 1/1/2000
- Η περίοδος ασφάλισής σας να είναι εξάμηνη ή ετήσια
- Να αποκτήσετε ή να είστε ήδη κάτοχος ενός από τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ΑΧΑ
Για εγγραφή στο πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Συμπληρώστε και στείλτε την φόρμα "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο"
2. Η AXA Ασφαλιστική θα επικοινωνήσει μαζί σας για να λάβετε προσφορά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας.
3. Αφού πραγματοποιηθεί η ασφάλιση, θα λάβετε ενημερωτικό email για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" στο κινητό σας.
4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" στην κινητή συσκευή σας iphone ή android smartphone.
5. Καταγράψτε σε video την πινακίδα του αυτοκινήτου και το καντράν με τα χιλιόμετρα, συνεχόμενα χωρίς διακοπή.
6. Συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία με την πινακίδα του αυτοκινήτου και το πλήθος των χιλιομέτρων.
7. Στείλετε την μέτρηση στην ΑΧΑ αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργή σύνδεση internet.

Σχόλια

SpiderMetrix