ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ Oral-Β Stages Power ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Oral-B Stages Power Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες powered by Braun. Όταν το βούρτσισμα γίνεται παιχνίδι!
Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-Β Stages Power είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν όλα τα οφέλη μια ηλεκτροκίνητης οδοντόβουρτσας, σε ένα πλαίσιο πιο φιλικό για τα παιδικά στόματα. Με θέμα τους αγαπημένους ήρωες από ταινίες της Disney και χάρη στη διασκεδαστική εφαρμογή Disney Magic Timer, τα παιδιά διασκεδάζουν, ενώ παράλληλα βουρτσίζουν στον προτεινόμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών. Δείτε πώς ο χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο βούρτσισμα των δοντιών, διαρκεί έως και 90% περισσότερο!
Αποκτήστε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power, κατεβάστε την εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS) και το παιχνίδι μόλις άρχισε:
Πώς παίζεται:
Bρέχουμε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας και τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Έπειτα ανοίγουμε την εφαρμογή και δημιουργούμε ένα προφίλ επιλέγοντας ανάμεσα σε 23 αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων. Τοποθετούμε την οδοντόβουρτσα μπροστά στην κάμερα και μόλις η εφαρμογή εντοπίσει τον ήρωα της οδοντόβουρτσας, κατεβάζει το διαθέσιμο υλικό και το βούρτσισμα αρχίζει. Βουρτσίζουμε εξωτερικά, εσωτερικά και τέλος τις μασητικές επιφάνειες των δοντιών.
Μόλις το βούρτσισμα ολοκληρωθεί σωστά, έρχεται η επιβράβευση! “Ξεκλειδώνουμε” πολύχρωμο αυτοκόλλητο για το προσωπικό ημερολόγιο βουρτσίσματος που επιβραβεύει την προσπάθειά μας και μας παροτρύνει για καθημερινό βούρτσισμα.
Oral-B Stages Power. Το καλύτερο βούρτσισμα για τους μικρούς μας ήρωες!

Σχόλια

SpiderMetrix