Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ Oral-Β Stages Power ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Oral-B Stages Power Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες powered by Braun. Όταν το βούρτσισμα γίνεται παιχνίδι!
Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-Β Stages Power είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν όλα τα οφέλη μια ηλεκτροκίνητης οδοντόβουρτσας, σε ένα πλαίσιο πιο φιλικό για τα παιδικά στόματα. Με θέμα τους αγαπημένους ήρωες από ταινίες της Disney και χάρη στη διασκεδαστική εφαρμογή Disney Magic Timer, τα παιδιά διασκεδάζουν, ενώ παράλληλα βουρτσίζουν στον προτεινόμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών. Δείτε πώς ο χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο βούρτσισμα των δοντιών, διαρκεί έως και 90% περισσότερο!
Αποκτήστε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power, κατεβάστε την εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS) και το παιχνίδι μόλις άρχισε:
Πώς παίζεται:
Bρέχουμε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας και τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Έπειτα ανοίγουμε την εφαρμογή και δημιουργούμε ένα προφίλ επιλέγοντας ανάμεσα σε 23 αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων. Τοποθετούμε την οδοντόβουρτσα μπροστά στην κάμερα και μόλις η εφαρμογή εντοπίσει τον ήρωα της οδοντόβουρτσας, κατεβάζει το διαθέσιμο υλικό και το βούρτσισμα αρχίζει. Βουρτσίζουμε εξωτερικά, εσωτερικά και τέλος τις μασητικές επιφάνειες των δοντιών.
Μόλις το βούρτσισμα ολοκληρωθεί σωστά, έρχεται η επιβράβευση! “Ξεκλειδώνουμε” πολύχρωμο αυτοκόλλητο για το προσωπικό ημερολόγιο βουρτσίσματος που επιβραβεύει την προσπάθειά μας και μας παροτρύνει για καθημερινό βούρτσισμα.
Oral-B Stages Power. Το καλύτερο βούρτσισμα για τους μικρούς μας ήρωες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix