ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΝ Ηellas

Tο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν αξιόπιστη ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες. Πρωταρχικό μέλημα για την ΝΝ Ηellas είναι να θέτει πάντοτε τον άνθρωπο και ειδικότερα την οικογένεια στο επίκεντρο των καθημερινών λειτουργιών της. Με το NN Direct Health, η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σημασία της στήριξης της ελληνικής οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης. Μέσω αυτής της προσφοράς, όλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του όσο και στην παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας. Οι ασφαλισμένοι με το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors.

Με γνώμονα την καλή κατάσταση της υγείας των ασφαλισμένων της, η NN Hellas προσφέρει, μέσω του NN Direct Health, Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Σχόλια

SpiderMetrix