Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο NestleNoiazomai “Quiz LION”.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω διαδικτύου και όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να το κάνουν με τον παρακάτω τρόπο:

Θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη της ιστοσελίδας www.nestlenoiazomai.gr συμπληρώνοντας τα υποχρεωτικά στοιχεία που τους ζητούνται στη φόρμα εγγραφής μέλους «ΕΓΓΡΑΦΗ» (όνομα, επώνυμο, email, κωδικό πρόσβασης, επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης και ημερομηνία γέννησης) και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του quiz.

Μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιανουαρίου 2016 στις 11:00 το πρωί θα αναδειχθούν εικοσιπέντε (25) νικητές και τρεις (3) επιλαχόντες.

Οι πέντε πρώτοι κατά σειρά νικητές θα κερδίσουν διπλό εισιτήριο για τους κινηματογράφους VILLAGE καθώς και δύο πακέτα δημητριακά LION. Επειδή οι κινηματογράφοι VILLAGE βρίσκονται μόνον στην Αττική, στην περίπτωση που ο νικητής είναι εκτός Αττικής και δεν υπάρχει κινηματογράφος στην πόλη του, τα εισιτήρια θα ανταλλάσσονται με δύο επιπλέον πακέτα δημητριακών LION. Οι δέκα (10) επόμενοι νικητές κατά σειρά ανάδειξης θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό μπολ STAR WARS και επιπλέον 2 πακέτα δημητριακών LION. Οι δέκα (10) επόμενοι νικητές κατά σειρά ανάδειξης θα κερδίσουν από 2 πακέτα δημητριακών LION.

Περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

* Διάρκεια διαγωνισμού: από την 21η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015, ώρα 15:00 το μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix