Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Scientix ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

To Scientix (http://www.scientix.eu/) οργανώνει μια σειρά από webinars σχετικά με την εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες και τα Μαθηματικά (Science Technology Engineering Mathematics). Πρόκειται για μιας ώρας σύντομα διαδικτυακά «σεμινάρια» που προσφέρουν ενημέρωση σε ποικίλα σύγχρονα εκπαιδευτικά θέματα όπως η χρήση των tablets στην εκπαίδευση, Φυσική για μικρές ηλικίες, Ανακαλυπτική μάθηση, Φυσικές Επιστήμες και Επιστημονική φαντασία και άλλα.

Τα webinars παρουσιάζονται από ειδικούς σε αντίστοιχους τομείς – μέλη της κοινότητας Scientix. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όποιον ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες. Απαιτείται προεγγραφή (registration). Γλώσσα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικά webinars: http://www.scientix.eu/web/guest/live/scientix-webinars To Scientix (http://www.scientix.eu/) είναι η ανοιχτή κοινότητα για την εκπαίδευση των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών στην Ευρώπη (STEM) καθώς και ένα μεγάλο αποθετήριο σχετικού εκπαιδευτικού υλικού (εκπαιδευτικά Projects, σχέδια μαθήματος και άλλα).


ΠΗΓΗ: www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix