Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 50 ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ Praktiker Hellas

Η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης (www.amiridis-savvidis.gr), σε συνεργασία με την Praktiker Hellas (www.praktiker.gr), στηρίζει την προσπάθεια και υλοποιεί το πρόγραμμα «Καλή Αρχή!», μια πρωτοβουλία υποστήριξης και επιβράβευσης 50 αριστούχων πρωτοετών φοιτητών, εξοπλίζοντας εντελώς δωρεάν το νέο τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας τοποθετούνται εκείνοι οι φοιτητές που λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας, και χωρίς την απαιτούμενη υποστήριξη, δε θα είχαν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το νέο τους φοιτητικό σπίτι. Μέσω του προγράμματος «Καλή Αρχή!», 50 φοιτητές από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις σωστές πρώτες βάσεις και να ξεκινήσουν με τις κατάλληλες προδιαγραφές τη «νέα τους ζωή».

Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή των 50 πρωτοετών φοιτητών θα γίνει βάσει οικονομικών, αλλά και βαθμολογικών κριτηρίων, προκειμένου η συγκεκριμένη ενέργεια να εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: να προσφέρει «ανάσα» σε 50 οικογένειες από όλη τη χώρα που αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα επίπλωσης και ηλεκτρικού εξοπλισμού της νέας φοιτητικής στέγης των παιδιών τους, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε 50 νέους φοιτητές να κάνουν ένα όμορφο ξεκίνημα μέσα σε ένα σπίτι πλήρως εξοπλισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

* Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής έως και 09/10/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix