ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΙΙΕΚ NEWYORK: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Το ΙΙΕΚ NEW YORK είναι νέο μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College, ο οποίος έχει δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τίρανα. Προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα διετούς φοίτησης τα οποία οδηγούν σε κρατικό αναγνωρισμένο πτυχίο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ΙΙΕΚ NEWYORK δίνει τη δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένου διπλώματος, σε 10 εκπαιδευτικούς τομείς και 39 ειδικότητες.

Aπευθύνονται σε νέους μετά το τέλος του σχολείου, σε φοιτητές που παράλληλα με τις σπουδές τους θέλουν να παρακολουθήσουν και άλλη ειδικότητα καθώς και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που είναι άνεργοι ή θέλουν να αλλάξουν επάγγελμα. Οι Τομείς στους οποίους ειδικεύεται είναι οι:

- Επαγγέλματα τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων φιλοξενίας
- Πληροφορικής
- Οικονομίας & ∆ιοίκησης
- Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
- ∆ιατροφής & ∆ιαιτολογίας
- Τεχνολογίας τροφίμων & ποτών
- Υγείας & Πρόνοιας
- Καλλιτεχνικών Σπουδών & Εφαρμοσμένων Τεχνών ➢ Ένδυσης & Υπόδησης
- Επιμέρους Τομείς & Επαγγέλματα

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Τέλος, διαθέτει διασύνδεση για την πρακτική άσκηση των αποφοίτων με τις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix