ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται παραστάσεις θεάτρου σκιών και κινηματογραφικές προβολές, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο στο θέατρο "Ελιά και Δάφνη" του Άλσους της πόλης, ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Δευτέρα 20 Ιουλίου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ». Ηρωικό έργο που δείχνει το ξεκίνημα της επανάστασης στη Ρούμελη υπό την αρχηγία του Καπετάν Πανουργιά.
Τετάρτη 22 Ιουλίου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "24 ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ". Πρωταγωνιστούν: Κάκια Αναλυτή, Κώστας Ρηγόπουλος, Κώστας Καρράς.
Δευτέρα 27 Ιουλίου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ». Διασκευή από το λαϊκό μυθιστόρημα. Φαντασμαγορική παράσταση
Τετάρτη 29 Ιουλίου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: "ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ". Πρωταγωνιστούν: Μίμης Φωτόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος
Δευτέρα 3 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ». Μια κωμωδία του Καραγκιόζη μας με ανατρεπτικό φινάλε.
Τετάρτη 5 Αυγούστου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΘΥΡΩΡΙΝΑ". Πρωταγωνιστούν: Σαπφώ Νοταρά, Νίκος Σταυρίδης
Δευτέρα 10 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ». Μια κλασική παράσταση από το ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών για να θυμηθούμε τον μεγάλο στρατηλάτη μας.
Τετάρτη 12 Αυγούστου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ". Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Βασιλειάδου, Ερρικος Μπριόλας
Δευτέρα 17 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΙ». Παλαιά παραδοσιακή παράσταση, με βαθιές ρίζες μέσα στο χρόνο.
Τετάρτη 19 Αυγούστου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΧΙΛΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΡΕΛΛΑ". Πρωταγωνιστούν: Μίμης Φωτοπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος
Δευτέρα 24 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ». Παρελαύνουν από τον μπερντέ όλοι οι ήρωες του θεάτρου σκιών σκορπώντας γέλια με τα απίστευτα παθήματά τους.
Τετάρτη 26 Αυγούστου: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: "Η ΣΜΥΡΝΙΑ". Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Βασιλειάδου, Άννα Καλουτά
Δευτέρα 31 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ». Ο μαύρος κουρσάρος απειλεί τον Γέρο Κόρσα ότι θα του κλέψει την κόρη και τον θησαυρό.


ΠΗΓΗ: www.diorismos.gr

Σχόλια

SpiderMetrix