Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 TANGO ΣΤΟ EL GALPON #ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ο πολυχώρος με την τεράστια σάλα χορού και τη μείξη μπαρόκ και μοντέρνου, μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Βοτανικό.

Ανάμεσα στα καλλιτεχνικά δρώμενα που ετοιμάζει, μας φέρνει αέρα από Μπουένος Άιρες μαζί με μπόλικες φιγούρες τάνγκο. Δημιουργοί του ο Λουίς και η Έλενα Μέστρε, γνωστοί δάσκαλοι τάνγκο της σχολής τους Escuela Argentina de Tango en Grecia. Με στόχο τη διάδοση του χορού αυτού, μας καλούν να γνωριστούμε με το τάνγκο, παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα για αρχάριους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Info: El Galpon, Παγγαίου 6, Βοτανικός, έναντι μετρό Κεραμεικός. Κρατήσεις/συμμετοχές: 210 3479.196 & 6947 851017.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ #ΨΥΡΡΗ: Οι Κυριακές δεν είναι πια μελαγχολικές αφού τα μεσημέρια, το ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός γίνεται πίστα για Latin, Rock 'n' Roll και αφρικανικό χορό. Στον πρώτο όροφο του αυτοδιαχειριζόμενου κτιρίου. Info: Μαθήματα Χορού, Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, κάθε Κυριακή, 12:30-14:00.

SWING & ROCK ’N’ ROLL ΣTO ΡΟΜΑΝΤΣΟ #ΚΕΝΤΡΟ: Κάθε εβδομάδα, η ομάδα Athens Boogie παραδίδει εντατικά μαθήματα χορού για swing και rock 'n' roll στο Ρομάντσο, για όσους ζουν νοητά σε έναν κόσμο όπου ο Έλβις δεν πέθανε ποτέ, τα φορέματα έχουν φουρό και μικρά πουά, ενώ ο χορός είναι τόσο φυσική ανάγκη όσο η αναπνοή, που εκδηλώνεται με τρέλα από την πρώτη νότα. Λικνιζόμαστε υπό τους ήχους του '20 μέχρι τη δεκαετία του '50, σε δύο τμήματα: ένα για αρχάριους και ένα για προχωρημένους. Info: Athens Boogie, κάθε Τετάρτη, 20:00-22:00, στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα.

Κρατήσεις/συμμετοχές στο email: athensboogie@yahoo.gr και στο facebook των Athens Boogie.


ΠΗΓΗ: www.doctv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix