ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 TANGO ΣΤΟ EL GALPON #ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ο πολυχώρος με την τεράστια σάλα χορού και τη μείξη μπαρόκ και μοντέρνου, μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Βοτανικό.

Ανάμεσα στα καλλιτεχνικά δρώμενα που ετοιμάζει, μας φέρνει αέρα από Μπουένος Άιρες μαζί με μπόλικες φιγούρες τάνγκο. Δημιουργοί του ο Λουίς και η Έλενα Μέστρε, γνωστοί δάσκαλοι τάνγκο της σχολής τους Escuela Argentina de Tango en Grecia. Με στόχο τη διάδοση του χορού αυτού, μας καλούν να γνωριστούμε με το τάνγκο, παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα για αρχάριους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Info: El Galpon, Παγγαίου 6, Βοτανικός, έναντι μετρό Κεραμεικός. Κρατήσεις/συμμετοχές: 210 3479.196 & 6947 851017.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ #ΨΥΡΡΗ: Οι Κυριακές δεν είναι πια μελαγχολικές αφού τα μεσημέρια, το ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός γίνεται πίστα για Latin, Rock 'n' Roll και αφρικανικό χορό. Στον πρώτο όροφο του αυτοδιαχειριζόμενου κτιρίου. Info: Μαθήματα Χορού, Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, κάθε Κυριακή, 12:30-14:00.

SWING & ROCK ’N’ ROLL ΣTO ΡΟΜΑΝΤΣΟ #ΚΕΝΤΡΟ: Κάθε εβδομάδα, η ομάδα Athens Boogie παραδίδει εντατικά μαθήματα χορού για swing και rock 'n' roll στο Ρομάντσο, για όσους ζουν νοητά σε έναν κόσμο όπου ο Έλβις δεν πέθανε ποτέ, τα φορέματα έχουν φουρό και μικρά πουά, ενώ ο χορός είναι τόσο φυσική ανάγκη όσο η αναπνοή, που εκδηλώνεται με τρέλα από την πρώτη νότα. Λικνιζόμαστε υπό τους ήχους του '20 μέχρι τη δεκαετία του '50, σε δύο τμήματα: ένα για αρχάριους και ένα για προχωρημένους. Info: Athens Boogie, κάθε Τετάρτη, 20:00-22:00, στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα.

Κρατήσεις/συμμετοχές στο email: athensboogie@yahoo.gr και στο facebook των Athens Boogie.


ΠΗΓΗ: www.doctv.gr

Σχόλια

SpiderMetrix