Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Το e-table είναι μια καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία που βοηθάει τους χρήστες να ανακαλύπτουν εστιατόρια και να κλείνουν εύκολα και γρήγορα τραπέζι, όλο το 24ώρο. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και εξασφαλίζει στους χρήστες αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.

Το e-table προσφέρει μια εξελιγμένη πλατφόρμα που παρέχει στους πελάτες νέες προοπτικές στη διασκέδαση τους αλλά και στα εστιατόρια τη δυνατότητα να επωφελούνται από τη νέα εποχή του digital marketing με ελάχιστη προσπάθεια και κόστος. Όραμα τους είναι να καθιερωθούν ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για πληροφορίες και online κρατήσεις εστιατορίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες προγραμματίζουν τη διασκέδαση τους και κάνουν κράτηση σε κάποιο εστιατόριο.

Το e-table είναι μια νέα επιχείρηση η οποία έχει εξασφαλίσει πολύ μεγάλη χρηματοδότηση αλλά και το commitment των επενδυτών που είναι πίσω από το e-food.gr!

Τέλος, με την 1η σας κράτηση θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ για αγορές από το e-shop.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα! Επιπλέον, το εκπτωτικό κουπόνι είναι ανεξάρτητο από τις δωρεάν εκπτώσεις στον τελικό λογαριασμό σου που παρέχονται από τα περισσότερα εστιατόρια με την κράτησή σου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix