Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ Media Lab ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας με χρήση απλών και δωρεάν εργαλείων multimedia

Δευτέρα 11.00-12.00.
Επεξεργαζόμαστε τη μουσική και τους ήχους με το Audacity Μαθαίνουμε να ηχογραφούμε ζωντανή μουσική, να μετατρέπουμε κασέτες και δίσκους σε ψηφιακές ηχογραφήσεις ή CD, να επεξεργαζόμαστε Ogg Vorbis, MP3, και WAV αρχεία ήχου, να κάνουμε μίξη σε ήχους, να αλλάζουμε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης και πολλά άλλα.

Με προεγγραφή. Στο Μουσικό Στούντιο

12.30-1.30.
Δημιουργούμε το δικό μας Site με την Δωρεάν Εφαρμογή της Google (Google Site) Δημιουργούμε το δικό μας Site και μαθαίνουμε να το διαχειριζόμαστε με βάση τις ανάγκες μας.
 Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room

Τετάρτη 11.00-12.00.
Δημιουργούμε εύκολα το δικό μας βίντεο με το Movie Maker Μαθαίνουμε να εισάγουμε βίντεο και φωτογραφίες, να εφαρμόζουμε εφέ μεταβάσεων, να ενσωματώνουμε μουσική υπόκρουση, να προσθέτουμε τίτλους και λεζάντες, να αποθηκεύουμε το έργο, να το δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο.
Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room

Παρασκευή 12.30-1.30. Ανεβάζουμε τα δικά μας βίντεο στο Youtube Μαθαίνουμε πως δημιουργούμε το δικό μας κανάλι, πως ανεβάζουμε το βίντεο στο κανάλι, εισαγωγή στοιχείων βίντεο, βασικές και προχωρημένες ρυθμίσεις, επεξεργασία video, ειδικά θέματα – πνευματικά δικαιώματα.
Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης πρακτικής εξάσκησης στους υπολογιστές του Media Lab, με την βοήθεια των Media Labers, του Στάθη, του Δημήτρη και της Μαρίας. Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 & Νυμφών-κτήριο του ΟΤΕ, τηλ. 2109948344), καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-20.00, Τρίτη & Πέμπτη 10:00-16:00, αρμόδιοι υπάλληλοι Μαρία Καραγκούνη, Δημήτρης Μπαρμπαγιώργης). Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.


ΠΗΓΗ: www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix