Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ONLINE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΓΟΡΩΝ

Η AggelioPolis είναι μια online πλατφόρμα αγορών όπου ο καθένας μπορεί να πουλάει και να αγοράζει κοντά του σχεδόν οτιδήποτε. Οι πωλητές ανεβάζουν τα προϊόντα/αντικείμενα, είτε είναι καναπέδες, κινητά, ψυγεία ή αυτοκίνητα ώστε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω email ή τηλεφωνικά.

Ύστερα από συνεννόηση μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε προσυμφωνημένο μέρος και ώρα ώστε να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους δια ζώσης. Απλά, γρήγορα & δωρεάν! Μάλιστα έχει και καλύτερο! Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει και να πουλήσει ακίνητα, να βρει την επόμενη δουλειά του, ρούχα, αξεσουάρ καθώς και οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι ή σε έναν κήπο.

Η AggelioPolis δημιουργήθηκε το 2009 και έκτοτε υποστηρίζει και βοηθάει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να βρουν τις καλύτερες ευκαιρίες είτε αγοράζουν είτε πουλάνε και έχει συμβάλει σε πάνω από 1 εκατομμύριο συναλλαγές πανελλαδικά. Με σκοπό την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας των αγγελιών που δημοσιεύουνται, ελέγχεται κάθε αγγελία που καταχωρείται στην ιστοσελίδα ενώ ταυτοχρόνως η αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης είναι στη διάθεσή σας για να απαντάει στις απορίες σας. Κερδίστε και εξοικονομήστε χρήματα με την AggelioPolis, την έξυπνη επιλογή για πωλήσεις και αγορές δίπλα σας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix