ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΗΜΒΗΣΗΣ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ TAE KWON DO ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο Διοικητικής Μέριμνας για τη φυσική αγωγή του προσωπικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από το ΥΝΑ / Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. / ΔΙΔΗΣ 5ο Τμήμα Αθλητισμού, ανακοινώνεται η επαναλειτουργία των προγραμμάτων δωρεάν εκμάθησης Κολύμβησης, Κωπηλασίας και Tae Kwon Do για τα τέκνα των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ειδικότερα οι ημέρες και ώρες των προγραμμάτων έχουν ως εξής:

Πρόγραμμα Κολύμβησης
ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ: ΩΡΑ 20:30 – 21:15 στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, μόνο για παιδιά ηλικίας 5 έως και 9 ετών με υπεύθυνους προγράμματος τους ΑΡΧΣΤΗ Λ.Σ ΚΑΡΟΥΣΟΥ Χριστίνα – Άννα και ο ΕΠΣΤΗ Λ.Σ ΖΙΩΓΑ Χρήστο με την υποβοήθηση των ΣΗΜΡΟ Λ.Σ. ΔΙΑΡΕΜΕ Παύλο ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗ Λ.Σ ΦΑΝΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ Αγησίλαο.
Για τη συμμετοχή απαιτείται βεβαίωση ιατρού Παθολόγου – Δερματολόγου
Αναγκαίος εξοπλισμός: σκουφάκι, μπουρνούζι, σαγιονάρες, μαγιό.

Πρόγραμμα Κωπηλασίας
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 15:30 και ΣΑΒΒΑΤΟ 09:30 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (Ε.Ν.Ο.Α.) στην περιοχή Χερσόνησος Αγίου Κοσμά, για τέκνα γεννηθέντα από το 1998 έως το 2001, με υπεύθυνους προγράμματος τους Πτχη Λ.Σ. ΠΟΛΥΜΕΡΟ Βασίλειο και Υπχο Λ.Σ. Μπισκιντζή Χρυσή.
Για τη συμμετοχή απαραίτητη είναι η γνώση κολύμβησης ενώ απαιτείται η βεβαίωση ιατρού Παθολόγου – Καρδιολόγου

Πρόγραμμα Tae Kwon Do
ΤΡΙΤΗ: Α) ΓΚΡΟΥΠ ΩΡΑ: 17:30 – 18:30 (5 έως 7 ετών)
Β) ΓΚΡΟΥΠ ΩΡΑ 18:30 – 19:30 (8 έως 10 ετών)
ΣΑΒΒΑΤΟ: ΩΡΑ 11:00 – 12:00 (5 έως 10 ετών)
στο γυμναστήριο στην οδό Αργυρουπόλεως αριθ. 06 (είσοδος Στρατοπέδου ΚΟΠΗ) στη Δραπετσώνα, με υπεύθυνο προγράμματος τον Επστή Λ.Σ. ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ Ιωάννη.

Για τη συμμετοχή απαιτείται βεβαίωση Παιδιάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αθλητισμού του ΥΝΑ/Α.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο τηλ. 210 9886448.

Σχόλια

SpiderMetrix