Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Doctoranytime


Ειδική καμπάνια για δωρεάν κλινικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού «τρέχει» μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το doctoranytime, προσφέροντας σε όποια γυναίκα επιθυμεί δωρεάν ψηλάφηση στήθους και ένα σύνολο εξετάσεων σε ειδική τιμή.


Το doctoranytime.gr πολεμά τον καρκίνο του μαστού με το πιο ισχυρό όπλο: την πρόληψη. Γι' αυτόν το λόγο, μέσω μιας ειδικής καμπάνιας που θα «τρέχει» μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα του doctoranytime προσφέρουν, σε όποια γυναίκα το επιθυμεί, δωρεάν ψηλάφηση στήθους και ένα σύνολο εξετάσεων σε ειδική τιμή.
Σύμφωνα με στοιχεία από το δίκτυο συνεργαζόμενων γυναικολόγων του doctoranytime που φθάνουν τους 270 στο σύνολο, ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα παρουσιάζει την εξής γενική εικόνα:

• Παρατηρούνται 4.500 περίπου περιστατικά ετησίως.
• 1 στις 8 γυναίκες είναι εν δυνάμει ασθενής.
• Ηλικία που εμφανίζεται ο καρκίνος του μαστού: άνω των 50 ετών, μόνο το 5% εμφανίζεται στις ηλικίες των 35 ετών.
• Κληρονομικότητα: υπάρχει κληρονομική προδιάθεση, αλλά το 70% των περιπτώσεων δεν παρουσιάζουν οικογενειακό ιστορικό.

Το doctoranytime.gr, με αφορμή τη καμπάνια του για το καρκίνο του μαστού δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε γυναίκα να επιλέξει όποιο γυναικολόγο και μαστογράφο επιθυμεί στην περιοχή που την εξυπηρετεί, να ενημερωθεί πλήρως και να πραγματοποιήσει δωρεάν επίσκεψη για προληπτικό έλεγχο του μαστού της.

Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιο συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο και να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Εκτός από τα παραπάνω, μπορεί να ολοκληρώσει τον γυναικολογικό της έλεγχο επιλέγοντας μια σειρά από πολύ σημαντικές εξετάσεις σε ειδική τιμή τόσο σε γυναικολόγους όσο και διαγνωστικά κέντρα. Αυτές είναι:

• ΤΕΣΤ ΠΑΠ 20€
• ΤΕΣΤ ΠΑΠ & Διακολπικό Υπέρηχο 30€
• Ψηφιακή Μαστογραφία 45€
• Υπερηχογράφημα Μαστών 20€.

Όσες γυναίκες επιθυμούν, μπορούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix