Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σαρωνικού, ενημερώνει πως από τον τρέχοντα μήνα θα προσφέρει δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέξει μέχρι 2 από τα παρακάτω πεδία με σειρά προτίμησης.

Οι αιτήσεις θα δίνονται και θα συμπληρώνονται από την Τρίτη 14 έως την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής (α΄όροφος, κυρίες Μ. Μαρμάνη 2292320164, Ε. Βουρλάκου 2292320139 και Κ. Ξέστερνου τηλ. 2292320165, ώρες γραφείου).

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Τα προγράμματα θα υλοποιούνται σε απογευματινό ωράριο, σε αίθουσες του 2ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου της Νεάπολης Λαυρίου (Λεωφόρος Σουνίου).


ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix