ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ONLINE ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Το tradenow είναι μια online αγορά ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων. Πάνω από 20.000 ιδιώτες και 350 επιχειρήσεις προσφέρουν και αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες για ανταλλαγή, στην πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών.


Γενική ενημέρωση για την ανανέωση της πλατφόρμας tradeNOW
Η tradeNOW θέλοντας να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακών ανταλλαγών, ανανέωσε το σχεδιασμό και βελτίωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας κάνοντας την ανταλλαγή πιο εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική από ποτέ.

Η νέα δομή στις κατηγορίες πλοήγησης και η δυναμική αναζήτηση προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να βρουν εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζονται. Παράλληλα τα μέλη είναι σε θέση να φιλτράρουν τα αποτελέσματα τους βάσει τιμής, απόστασης και δημοτικότητας.

Η αντιστοίχηση των αναγκών των μελών γίνεται πλέον σε πραγματικό χρόνο δίνοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες ανταλλαγής ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά την αναμονή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών για ανταλλαγή.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν πλέον τον δικό τους χώρο προβολής, εύκολα προσβάσιμο από ιδιώτες. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η δυνατότητα επιλογής νέων συνεργασιών και επαγγελματικής δικτύωσης ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ένα νέο κανάλι επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η εγγραφή και σύνδεση στην πλατφόρμα απλοποιήθηκε και μπορεί να γίνει μέσω του συνδεδεμένου λογαριασμού Facebook.

Αναβαθμίστηκε η τεχνολογική υποδομή φιλοξενίας και υποστήριξης της πλατφόρμας προσδίδοντας μεγαλύτερη ταχύτητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια στις ανταλλαγές.


Τέλος, η προβολή των συνεργαζόμενων ΜΚΟ, σε ξεχωριστή ενότητα, επιτρέπει σε όλα τα μέλη να ανταλλάξουν και να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργώντας μια μοναδική ανταλλακτική κοινότητα που στοχεύει στην ανάπτυξη εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix