ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DHI

Η DHI αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με παρουσία σε 27 χώρες και περισσότερους από 200.000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, διαθέτει 3 κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαύριο και 3 κέντρα αξιολόγησης και γνωμάτευσης σε Ξάνθη, Καβάλα και Ηράκλειο.

Από το 1970, η DHI αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες τεχνικές και ειδικά ιατρικά εργαλεία για την αποκατάσταση των μαλλιών. Σήμερα παρέχει μια σειρά από θεραπείες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, όπως η μεταμόσχευση μαλλιών, η θεραπεία PRP και η δερματοστιξία κεφαλιού και φρυδιών MPG, που απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με προβλήματα τριχόπτωσης

Η DHI έχει εξελίξει τις διεθνείς μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών έτσι ώστε η Τεχνική Άμεσης Εμφύτευσης μαλλιών να είναι τελείως ανώδυνη, να μην χρησιμοποιεί πλέον νυστέρια ή ράμματα, να είναι 100% ασφαλής, με φυσικά αποτελέσματα και ανάπτυξη των νέων μαλλιών εφ'όρου ζωής.

Μέσα από την ιστοσελίδα της DHI, www.dhi.gr, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για θέματα σχετικά με την τριχόπτωση, την DHI και τις διαφορετικές θεραπείες αποκατάστασης που αυτή προσφέρει. Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για τα νέα φυτικά σαμπουάν και τις λοσιόν της DHI κατά της τριχόπτωσης.

Χρησιμοποιώντας την φόρμα ΔΩΡΕΑΝ γνωμάτευσης, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ζητήσει μια ΔΩΡΕΑΝ γνωμάτευση και ένα δωρεάν τέστ αλωπεκίας από τους ειδικούς της DHI για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix