ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

10 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να βγείτε έξω και, σκεπτόμενοι τα έξοδα που πρέπει να κάνετε, τελικά αποφασίσατε να μείνετε μέσα; Αναζητώντας τα “δωρεάν” της πόλης, οι επιλογές τελικά, είναι πολλές και μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Μία ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν για το πώς να περάσετε δημιουργικά και ανέξοδα τον Φεβρουάριο, ίσως σας πείσει.


Βραδιές ελληνικού ντοκιμαντέρ
Από χθες, ξεκίνησαν στον “IANO”, οι προβολές κάποιων ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων, στις 27/2 θα προβληθεί το «Hippie - hippie Matala! Matala!», ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για την εποχή των χίπηδων στα Μάταλα της Κρήτης. Από τη δεκαετία του ’60 έως τα μέσα του ’70, τα Μάταλα με τις περίφημες σπηλιές με τους αρχαίους ρωμαϊκούς τάφους, υπήρξαν ο αγαπημένος προορισμός των χίπης της εποχής που συνήθιζαν να ταξιδεύουν από την Αμερική και την Ευρώπη προς την Ινδία, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.
Σταδίου 24, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, ώρες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, 22:30

Μία πολυβραβευμένη ταινία, με θέμα τον έρωτα
Εάν ανήκετε στους αιώνια ερωτευμένους, τέσσερις ημέρες μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία ταινία αφιερωμένη στον έρωτα και την αγάπη. Το “Be there! Corfu Animation Festival” και ο “IANOS”, όντας εμπνευσμένοι από την ημέρα της αγάπης, θα παρουσιάσουν την πολυβραβευμένη ταινία “Le Tableau”, υπό την μαγική υπογραφή του βραβευμένου -με Χρυσό Φοίνικα- σκηνοθέτη, Jean-François Laguionie. Πρόκειται για ένα love story, διακεκριμένο στη λίστα των animation με υπέροχες εικόνες, ευρηματικό σενάριο και μουσική που σε ταξιδεύει.
Τρίτη, 18/2, 22:30.
Ιανός, Σταδίου 24

“Σαν βγεις στον πηγαιμό …”
Απόψε το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μουσικοποιητικό δρώμενο για τον Κ. Καβάφη. “Μουσικοί ήχοι απόκοσμοι, άλλοτε ηλεκτρονικοί, άλλοτε ακουστικοί, ντύνουν το λόγο του ποιητή. Ο Καβάφης ξεπροβάλει μέσα από την θεατρική απόδοση του κειμένου και μέσα από τα διασκευασμένα τραγούδια. Τα όρια του νέου και του παλιού είναι δυσδιάκριτα και ο χρόνος ρευστός."
Κείμενο / Απαγγελία: Μάρκος Δεληγιάννης
Πιάνο / Φυσαρμόνικα / Τραγούδι / Live Electronics: Παύλος Κερασίδης
Εξάρχεια- Νεάπολη, Ζωοδόχου Πηγής 87, στις 21:30

“Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο διαδίκτυο”
Με αφορμή τον ενδέκατο εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, η Δράση Saferinternet.gr συνδιοργανώνει με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" ανοιχτή συνεδριακή ημερίδα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δημόκριτου, την Τρίτη 11/2.
Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου & Νεαπόλεως, Αγία Παρασκευή Αττικής.

Διήμερη γιορτή καινοτομίας στο “Meet Market”
Μία μοναδική αγορά από τοπικά προϊόντα και φρέσκες ιδέες με ελεύθερη είσοδο. Ένα οπτικο-ακουστικό πάζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
Όλα αυτά στο “Mezzanine Athens”, Ερμού 152
Σάββατο και Κυριακή, 22 και 23/2, 13:00- 23:00

Μαθήματα σαπωνοποιίας
Εάν σας αρέσει να ασχολείστε με διάφορες τέχνες και να εμπλέκεστε προσωπικά στην δημιουργία τους, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Βοτανικό Κήπο Πετρούπολης, εκεί όπου για δύο συνεχόμενες Κυριακές, θα πραγματοποιούνται σεμινάρια σαπωνοποίησης. Τελειώνοντας, θα γνωρίζετε πώς να παρασκευάζετε υγρό ή στερεό σαπούνι από το λάδι που χρησιμοποιούμε στο τηγάνι.

Πλατεία Αγίου Δημητρίου
Κυριακή 9/2, 5:00μμ, Σεμινάριο παρασκευής στερεού σαπουνιού
Κυριακή 16/2, 5:00μμ, Σεμινάριο παρασκευής υγρού σαπουνιού

Θεατρική παράσταση από σύνθεση κειμένων του Νίκου Καζαντζάκη
“ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ. ΕΙΜΑΙ …” Υπό αυτό τον τίτλο, η παράσταση θα παίζεται από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Μαρτίου, στα πλαίσια της εβδομάδας μνήμης και τιμής για τον Νίκο Καζαντζάκη, “131 χρόνια φως”. Το έργο συνδυάζει την αφήγηση με το σωματοποιημένο θέατρο, από τους Μάριο Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Μάριου Ιορδάνου. Ο κορμός του έργου είναι από την Ασκητική, ενώ έχουν παράλληλα, χρησιμοποιηθεί αποσπάσματα από όλο το συγγραφικό του έργο.
Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, Λόρδου Βύρωνος 1

“Από την Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων”, μία έκθεση κυρίως, για εκείνους που νιώθουν παιδιά
Εάν είστε λάτρης των παραμυθιών και του “από αλλού φερμένο” στοιχείου, θα απολαύσετε σίγουρα, την έκθεση. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά. Την πρωτότυπη έκθεση με εικαστικά και άλλα έργα εμπνευσμένα από τα βιβλία του αγαπημένου συγγραφέα μικρών και μεγάλων, αλλά και σκηνικά και κουστούμια από παραστάσεις έργων του, μεταξύ άλλων ένα αόρατο πράσινο καγκουρό, μια ιπτάμενη σκάφη και τρεις μανάβηδες μεταμορφωμένους σε βίδες, έχουν ήδη επισκεφτεί πάνω από 700 επισκέπτες.
Καισαριανή, Γουναρόπουλου 6, μέχρι και τις 28/2
Τρίτη: 09:00 με 13:30, Τρίτη: 17:00 με 20:00, Τετάρτη: 09:00 με 13:30, Τετάρτη: 17:00 με 20:00, Πέμπτη: 09:00 με 15:00, Παρασκευή: 09:00 με 15:00, Σάββατο: 09:00 με 15:00

“Τα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων”
Πρόκειται για μία πρωτότυπη έκθεση στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τη λύρα του Ερμή, την κιθάρα του Απόλλωνα, τον αυλό του Πανός, την κιθάρα του Ορφέα, την άρπα της Σαπφούς, τη Διονυσιακή κιθάρα των συμποσίων και των διονυσιακών τελετουργιών, τον δίαυλο του Αυλήτη της Κέρου, την άρπα του Αρπιστή της Κέρου, την Ομηρική κιθάρα των αοιδών των ομηρικών επών, το πρώτο πιάνο της ιστορίας, τσαμπούνες, λαούτα, σάλπιγγες, τύμπανα, ντέφια, κύμβαλα, κρόταλα, σείστρα, όργανα μουσικών μελετών και πολλά άλλα αρχαία ελληνικά - και σήμερα παγκόσμια - μουσικά όργανα.
Εκθεσιακός χώρος Meganalysis, Λεωφόρος Βεΐκου 19 μέχρι 25/2
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:30 με 17:00

“4.48, ένα τραγούδι”
Ένας τραγουδιστής, ένα μικρόφωνο και ένα παλιό παιδικό συνθεσάιζερ αφηγούνται μια ατυχή, ερωτική ιστορία με τραγούδια των Joy Division, Depeche Mode και Iggy Pop, μέσα από την ποίηση της Αγγλίδας αυτόχειρα, Σάρα Κέιν. Με αφορμή το κύκνειο άσμα "4.48" η ομάδα MAG ρίχνει φως στον βαθύ ρομαντισμό που κρύβουν τα έργα της και συνεχίζει να διερευνά την αναπαράσταση, ψάχνοντας τρόπους με τους οποίους ένα κείμενο μπορεί να γίνει σκηνικό γεγονός.
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός
Δευτέρα και Τρίτη: 21:15, μέχρι τις 25/2

Ίσως, τελικά, σας βρει σύμφωνους η άποψη πως αναζητώντας, ανακαλύπτει κανείς πως συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην πόλη και κυρίως, ανέξοδα.


Σχόλια

SpiderMetrix