Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα με στόχο την προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση οργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, το πρόγραμμα «Φροντιστήρια Αλληλλεγγύης» απευθύνεται στους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω των οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να ανταποκριθούν στο οικονομικό κόστος που συνεπάγεται η παρακολούθηση μαθημάτων προπαρασκευής σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Η εφαρμογή του προγράμματος ξεκινά πιλοτικά από τα λύκεια της 4ης, 5ης και 6ης Δημοτικής Κοινότητας και στην συνέχεια θα επεκταθεί και στα λύκεια των υπολοίπων Δημοτικών Κοινοτήτων και σε αυτά συμμετέχουν καθηγητές, οι όποιοι εργάζονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς. Το πρώτο Φροντιστήριο Αλληλεγγύης λειτουργεί ήδη στο 59ο Γυμνάσιο – Λύκειο του δήμου Αθηναίων.ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

BAZAAR ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ HOODIES ΑΠΟ ΤO MELINAMAY.COM

To Melinamay.com υποδέχεται τα eco friendly ρούχα!Distressed! για εμφανίσεις με οικολογική συνείδηση.

Έχοντας αποσπάσει το βραβείο για το καλύτερο οργανικό ύφασμα, τα ρούχα της δημοφιλούς σειράς ενισχύουν το στυλ μας αλλά και την «πράσινη» μόδα που ολοένα και περισσότερο αποκτά έδαφος στην παγκόσμια βιομηχανία.

Ανακαλύψτε τη συλλογή με hoodies σε ζωηρά χρώματα, ιδανικά για τις χειμερινές αλλά και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας σε απίστευτες τιμές!

Μπορείτε να τα συνδυάσετε τα με τζιν παντελόνια, φόρμες αλλά και φούστες για ένα casual look πιο χαλαρό και ανάλαφρο.

Δείτε το bazaar του Melinamay.com εδώ!

SpiderMetrix