ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η MedOnLine είναι εταιρία οργάνωσης και διοίκησης ιατρικών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 2005 και μέχρι τώρα εξυπηρετεί χιλιάδες ευχαριστημένους συνδρομητές και πολλά ασφαλιστικά ταμεία.

Το αντικείμενο της δραστηριότητας της είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός και η υποστήριξη προγραμμάτων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Διαθέτει ένα πλήθος προγραμμάτων το οποίο μπορεί να καλύψει από τις πιο έκτακτες ως τις πιο καθιερωμένες ιατρικές ανάγκες. Τα προγράμματα καλύπτουν όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας και χρόνιων παθήσεων.

Η βαθιά γνώση της εταιρείας στην ιατρική βοήθεια-περίθαλψη είναι η βάση για τα προϊόντα που δημιούργησε, από ατομικά και οικογενειακά προγράμματα εφημερίας, μέχρι προγράμματα πρόληψης. Όλοι, από Αθλητικές Ακαδημίες & Εκπαιδευτικά Κέντρα, μέχρι και Οικογένειες ή μεμονωμένοι άνθρωποι μπορούν να βρουν στην MedOnLine ένα πρόγραμμα που να καλύπτει τις Ιατρικές τους ανάγκες.

Για περισσότερες πλήροφορίες κάντε κλικ εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix