ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ikid

Τα iKid λειτουργούν από το 2000 και αποτελούν ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης.

Eίναι στελεχωμένα από ειδικούς επιστήμονες, απόφοιτους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων, με πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Η διεπιστημονική ομάδα των ikid αποτελείται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς και Παιδοψυχίατρο.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα ikid Webinars είναι η πιο δημοφιλής σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων στην Ελλάδα, καθώς σε αυτά συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό… Άτομα που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από την ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την ψυχολογία του παιδιού, ενώ παράλληλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ειδικούς της ομάδας ikid και προσφέρονται εντελώς δωρεάν με την υποστήριξη των χορηγών μας. H “ψηφιακή αίθουσα” σεμιναρίων έχει χωρητικότητα 1.000 θέσεων.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμματα των σεμιναρίων για το 2013-2014 εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix