ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TradeNOW ΣΤΟ FACEBOOK

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η TradeNOW στο facebook πρέπει να κάνετε like στην σελίδα TradeNOW στο facebook και να συμπληρώσετε τα απαραίττητα στοιχεία στην φόρμα εγγραφής που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή εδώ ώστε να εγγραφείτε στο tradenow.gr. Στην συνέχεια στείλτε προσκλήσεις στους φίλους σας στο facebook και όταν κάποιος από τους φίλους σας αποδεχθεί την πρόσκληση και εγγραφεί μέσω της εφαρμογής στο tradenow.gr πιστώνεται ο λογαριασμό σας με 1 trade point που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην πλατφόρμα της tradeNOW για ανταλλαγές. Ο κάθε trade point (πόντος ανταλλαγής) έχει αξία ίση με 1€. Μπορείτε να προσκαλέσετε όσα άτομα θέλετε.

Επιπλέον συμμετέχετε στην κλήρωση για πέντε μεγάλα δώρα (ποδήλατα, γυαλιά ηλίου, διανυκτερεύσεις, θήκη για iphone) συνολικής αξίας 1.000€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν συμμετοχή κάντε κλικ εδώ


Η tradeNOW είναι η 1η Αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων. Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τη καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών. Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της tradeNOW αναλύει τις ανάγκες των μελών και μέσω της πλατφόρμας εξασφαλίζει τη σταθερή κάλυψή τους.

Σχόλια

SpiderMetrix