ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Ή ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ MEDICAL ESTHETIC

Ένα ολοκαίνουριο FREE DEAL από το xtipiseto.gr είναι γεγονός! Λίγοι μοναδικοί τυχεροί, εντελώς δωρεάν, έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν μια υπηρεσία ομορφιάς ή περιποίησης ή αποτρίχωσης ή αδυνατίσματος ή botox ή οποιαδήποτε άλλη περιέχει ο κατάλογος υπηρεσιών του ολοκαίνουριου κέντρου κοσμητικής ιατρικής MEDICAL ESTHETIC στην καρδιά της Αθήνας στο Σύνταγμα αλλά και στον Άγιο Δημήτριο (σταθμός μετρό). Πάρτε εντελώς δωρεάν το κουπόνι σας και το ραντεβού με την ομορφιά, σας περιμένει!


Πληροφορίες & όροι προσφοράς
Ο μοναδικός κωδικός εξαργύρωσης βρίσκεται άμεσα διαθέσιμος μέσα στο λογαριασμό σας με την ολοκλήρωση της αγοράς.

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Μία επίσκεψη με μία εντελώς δωρεάν θεραπεία της επιλογής σας, από τον κατάλογο υπηρεσιών του Medical Esthetic που μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για ατομική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κωδικού του κουπονιού.
  • Η προσφορά ισχύει για μη εγγεγραμμένα μέλη του κέντρου και μπορείτε να την εξαργυρώσετε μέχρι 10/10/2013.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Xtipiseto.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί γορά του κουπονιού. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για το κουπόνι της προσφοράς κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix