ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ "ΠΡΩΤΑΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, συναισθανόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλοι οι πολίτες του τόπου μας και ιδιαίτερα οι πολυμελείς οικογένειες όπως των Τριτέκνων , αποφάσισε: Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2013-14, να προσφέρει δωρεάν σχολικό υλικό στα παιδιά των μελών του συλλόγου που θα εγγραφούν στην Α΄ Δημοτικού.

Η προσφορά αυτή του συλλόγου συνοδεύεται με εγκάρδιες ευχές τόσο στους μικρούς μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους, για καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Οι Τρίτεκνοι γονείς – μέλη του συλλόγου- καλούνται να έρχονται σε επικοινωνία με το σύλλογο, στα γραφεία οδός Λ. Δημοκρατίας 27 και στα τηλ. 2441101485 - 24410 72701 καθημερινά από 5,30 έως 8.30 το απόγευμα για να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για να παραλάβουν τα δώρα τους. Ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ορίζεται η Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Επίσης ο σύλλογος καλεί τα παιδιά και τους γονείς που έχουν σχολικό υλικό – βοηθήματα - των προηγούμενων ετών και δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, εάν το επιθυμούν να τα προσφέρουν στο σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του να τα διαθέσει στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.



ΠΗΓΗ: palmosfm.com

Σχόλια

SpiderMetrix