ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Αmita

Κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια ανάλογα με το χρονικό διάστημα στο οποίο έχετε κάνει Like την σελίδα της Amita στο facebook. Συγκεκριμένα κάθε μήνας θα αντιστοιχεί και σε ένα κουπόνι συγκεκριμένης έκπτωσης (-0,30€ για Amita Regular1L, οποιαδήποτε γεύση και -0,50€ για Amita Motion1L). Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις 16 γεύσεις Amita και των δυο κατηγοριών χυμών (Regular – Motion) προκειμένου να εξαργυρώσετε τα κουπόνια. Μπορείτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε το κουπόνι ή να το στείλετε μέσω email καθώς επίσης, να προσκαλέσετε πάνω από 5 φίλους στο διαγωνισμό και έτσι να κερδίσετε 5 επιπλέον κουπόνια.

'Οποιοι κάνουν like στη σελίδα της Amita πρώτη φορά, προσκαλώντας 5 φίλους στο διαγωνισμό θα κερδίζουν 5 κουπόνια. Σε περίπτωση που καλέσουν 5 φίλους και πάνω, ο αριθμός των κουπονιών δεν μεταβάλλεται.

Όποιοι έχουν κάνει like στη σελίδα της Amita για χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών, προσκαλώντας 5 φίλους στο διαγωνισμό θα κερδίζουν 5 κουπόνια. Σε περίπτωση που καλέσουν 5 φίλους και πάνω, επίσης, ο αριθμός των κουπονιών δεν μεταβάλλεται.

Τα κουπόνια που θα εκτυπώσετε μπορείτε να τα εξαργυρώνετε στις εξής αλυσίδες Super Market: Carrefour Μαρινόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Μασούτης, Σκλαβενίτης, My Market, Θανόπουλος, Δούκας, Αρβανιτίδης, Market In, Bazaar, Κανάκης, Προμηθευτική, Γέγος, Μέριμνα, S/M Παπαγεωργίου Ιωάννινα, S/M Λάρισα, Κρόνος, Γουντζίδης, Αγγέλης, Γαλαξίας και Γαλαξίας Κέρκυρα.

Κάθε εκπτωτικό κουπόνι που θα κερδίζεται είναι αποκλειστικά προσωπικό, μπορεί να εκτυπωθεί μία μόνο φορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν με την αγορά μιάς οποιασδήποτε συσκευασίας Amita Regular 1L ή Amita Motion 1L, που δεν έχει προωθητική ενέργεια.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να εκτυπώσετε τα κουπόνια κάντε κλικ εδώ.





* Διάρκεια διεξαγωγής: από 1/7/2013 έως και 31/7/2013

Σχόλια

SpiderMetrix