ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Είναι το πρώτο που οργανώθηκε στον Πειραιά από δραστήριους κατοίκους της γειτονιάς.
Δύο χρόνια τώρα λειτουργεί στους Κήπους της Τερψιθέας δωρεάν θερινό σινεμαδάκι, το πρώτο που οργανώθηκε στον Πειραιά από δραστήριους κατοίκους της γειτονιάς. Σινέ Τερψιθέα σε ένα από τα τέσσερα πάρκα της ιστορικής πλατείας -η διατήρηση των οποίων είναι και συμβολικής σημασίας, αφού υπάρχουν από την ίδρυση της πόλης το 1834- προσφέροντας σε όποιον επιθυμεί τη δυνατότητα να παρακολουθήσει χωρίς εισιτήριο ταινίες σε έναν πολύ όμορφο δημόσιο χώρο πρασίνου.

«Εκτός του ότι είναι δωρεάν είναι και ο πρώτος συμμετοχικός κινηματογράφος που λειτουργεί», λέει ο δικηγόρος Βασίλης Ριζάκος, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας. «Και είναι συμμετοχικός σε δύο βάσεις», συνεχίζει. «Οι θεατές, πριν από την προβολή της ταινίας έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για την ταινία που θα παρακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα, καθώς και να προτείνουν τις ταινίες που θα είναι υποψήφιες». Η μόνη προϋπόθεση που θέτουν οι Φίλοι Κήπων Τερψιθέας και Περιβάλλοντος Πειραιά, όπως είναι το πλήρες όνομα αυτής της πρωτοβουλίας δημοτών, είναι οι ταινίες να είναι κωμωδίες επειδή υπάρχει η ανάγκη για γέλιο.

Την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, κόσμος από όλες τις ηλικίες άρχισε να προσέρχεται στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και 2ης Μεραρχίας, όπου βρίσκεται το πάρκο, καλύπτοντας τα 250 καθίσματα για να δει την πρώτη ταινία του καλοκαιριού, την «Πολίτικη Κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη. Στη μία από τις δύο εισόδους του πάρκου η ομάδα των διοργανωτών

Το Σινέ Τερψιθέα στήνει έναν πάγκο με νερά, αναψυκτικά, μπίρες (μετά την προβολή προσφέρεται και κρασί), ενώ σε έναν μπλε κουμπαρά μπορεί κάποιος να αφήσει ό,τι επιθυμεί για τη συνέχιση αυτής της πρωτοβουλίας. «Νοικιάζουμε τις καρέκλες κάθε φόρα, οπότε τα πρώτα χρήματα που θα μαζέψουμε θα τα χρησιμοποιήσουμε για να τις αγοράσουμε» λέει ο κ. Ριζάκος.

Λίγο πριν από τις 9, ο κινηματογράφος είχε σχεδόν γεμίσει και άρχισε η ψηφοφορία. Ενας από την ομάδα, διαφορετικός κάθε φορά, παρουσιάζει τις έξι υποψήφιες ταινίες με μία περίληψη της υπόθεσης, ενώ προβάλλεται ένα μικρό τρέιλερ. Οι θεατές ψηφίζουν με ανάταση χεριού. Νικήτρια κωμωδία για σήμερα το βράδυ είναι το «Εφάπαξ» του Νίκου Ζαπατίνα.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή του Ιουλίου. Η λειτουργία του Σινέ Τερψιθέα θα διακοπεί τον Αύγουστο και θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο. «Θα έχουμε άλλες τρεις προβολές τον Σεπτέμβριο και στην τελευταία θα έχουμε και γλέντι, προσπαθούμε να βρούμε και μία μπάντα να έχουμε και ρεμπέτικη μουσική», λέει ο κ. Ριζάκος, ο οποίος καλεί όποιον πολίτη θέλει να απολαύσει μια κωμωδία και να στηρίξει την προσπάθεια αξιοποίησης των λίγων πλέον δημόσιων πάρκων στον Πειραιά.

Πηγή: www.skai.gr

Σχόλια

SpiderMetrix