ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ Athens Metro Mall

Η σελίδα του Athens Metro Mall στο facebook διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει ένα συλλεκτικό ποτήρι Athens Metro Mall σε κάθε νικητή του παιχνιδιού, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο κάθε συμμετέχων του παιχνιδιού θα ενημερώνεται από την ειδική εφαρμογή για το εάν είναι νικητής και επιπλέον θα αναρτιέται σχετικό μήνυμα στο προφίλ στο facebook του κάθε νικητή.
Το δώρο (συλλεκτικό ποτήρι) παραλαμβάνεται μόνο από τον νικητή, από το info desk του Athens Metro Mall, έως και τις 14 Αυγούστου 2013, με την αναφορά του ονόματος του Χρήστη στο Facebook και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Ο νικητής της κλήρωσης, για τη βαλίτσα με τα δώρα, θα ανακοινωθεί την 1η Αυγούστου 2013, όπου θα πρέπει να έρθει να την παραλάβει από το info desk του Athens Metro Mall έως και τις 14 Αυγούστου 2013.

Επίσης οι δέκα καλύτεροι σκόρερς του παιχνιδιού μπαίνουν στην κλήρωση όπου ένας νικητής θα κερδίσει μία βαλίτσα γεμάτη δώρα από τα καταστήματα του Athens Metro Mall. από τις 15 έως και τις 31 Ιουλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.



* Διάρκεια διαγωνισμού: από τις 15 έως και τις 31 Ιουλίου 2013.

Σχόλια

SpiderMetrix