Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Την εποχή όταν τα Σκοτεινά και τα Φωτεινά Ξωτικά ζούσαν ειρηνικά, ανακαλύφτηκε η πηγή της ισχύος που μέχρι τότε ήταν άγνωστη σε όλες τις φυλές: Μαύρο μαργαριτάρι.

Η ισοδυναμία καταργήθηκε, επειδή η κάθε πλευρά προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχό του στα δικά της χέρια. Η μεγάλη αυτοκρατορία διαμελίστηκε και άρχισε να μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος. Οι κάτοικοι της πόλης σας επέλεξαν τον κυβερνήτη τους και σας παρείχαν την απεριόριστη εξουσία. Ιδρύστε καινούργιες πόλεις, μαθαίνετε τις επιστήμες, κτίστε και βελτιώστε κτίρια, προπονείτε στρατούς, μισθώνετε τους ήρωες, εμπορεύεστε στην αγορά, ερευνάτε τόπους ψάχνοντας για εγκαταλελειμμένους οικισμούς του άγνωστου αρχαίου πολιτισμού: Ερείπια, Γαλαρίες, Αλμυρές λίμνες, Λατομεία, Μεταλλεία, Χρυσές φλέβες, νικάτε Τέρατα, κατακτάτε από άλλους παίχτες τις Εξωτερικές κτήσεις, κατασκοπεύετε άλλους παίχτες, αγωνίζεστε για οικισμούς που γειτονεύουν με άλλες πόλεις, καταστρέφετε εχθρικά κτίρια και αναστυλώνετε τα δικά σας, συμμαχήστε με άλλους κυβερνήτες για να αντισταθείτε σε εχθρούς και θυμάστε ότι η εύθραυστη ειρήνη πάντα είναι καλύτερη από τον αιματηρό πόλεμο.

Το παιχνίδι έχει τη μαγική εφεδρεία Μαύρο μαργαριτάρι, που μπορείτε τόσο να το αγοράσετε με χρήματα όσο και να το αποκτήσετε στο παιχνίδι: να το πάρετε από τα τέρατα στα ερείπια, να το αποκτήσετε στις Αλμυρές λίμνες στα Ιπτάμενα νησιά και να αγοράσετε σε δημοπρασία με χρυσό παιχνιδιού. Με Μαύρο μαργαριτάρι μπορείτε να πληρώσετε οποιανδήποτε Premium-υπηρεσία στο παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix