ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ONLINE OUTLET SHOP

Το νέο online outlet shop OhMyTags.com δημιουργήθηκε με σκοπό να σας φέρνει καθημερινά τις καλύτερες προσφορές για όλα τα επώνυμα brands που πάντα θέλατε να αποκτήσετε.

Καθημερινά δημιουργούνται νέες καμπάνιες με όλα τα hot deals που περιμένατε και φτάνουν στην πόρτα σας πόρτα σας μέσω ενός καλά οργανωμένου δικτύου διανομής χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η εταιρεία μας μετά από εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης αποφάσισε την υλοποίηση μίας φρέσκιας ιδέας, για διαδικτυακές πωλήσεις επώνυμων προϊόντων με έκπτωση. Με πολύ σκληρή δουλειά, πολύ κέφι και καλή διάθεση, το Ohmytags.com κατορθώνει και οργανώνει σύντομες χρονικά καμπάνιες για επώνυμα προϊόντα κάθε είδους.

Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκετε στο ohmytags.com τις καλύτερες προσφορές κάθε μέρα μετατρέποντας το shopping online σε μία αξεπέραστη αγοραστική εμπειρία. Θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από όλα τα μεγάλα tags σε ρούχα και παπούτσια (όπως Nike, Puma, Adidas) μέχρι αρώματα, καλλυντικά, είδη σπιτιού και οτιδήποτε μπορεί να είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα σας ανάλογα με την χρονική περίοδο που διανύουμε. Το ohmytags.com διαφέρει από τα υπόλοιπα shopping outlets γιατί είναι ένα πραγματικό shops in shop που θα παρακολουθεί τις ανάγκες σας μέσα από την wish list που εσείς μας προτείνετε.

Επιπλέον μπείτε εδώ και προσκαλέστε τους φίλους σας και κερδίστε 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Σχόλια

SpiderMetrix