ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ BRANDS

H Smart Avenue είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός με ακαταμάχητες προσφορές σε αυθεντικά επώνυμα brands από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν επώνυμα προϊόντα σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης τους, στα φυσικά καταστήματα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, είδη σπιτιού και διακόσμησης, καλλυντικά, gadget και πολλά ακόμη προϊόντα που αφορούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού.

Οι καμπάνιες με τα προϊόντα διαρκούν από πέντε έως δέκα ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της εκάστοτε εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιτυγχάνουμε τόσο χαμηλές τιμές. Στο online shop μας εκτός από το ξεκούραστο περιβάλλον περιήγησης, θα βρείτε επίσης στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις βασισμένες στις τάσεις που δημιουργούν οι celebrities!

Την ομάδα της Smart Avenue αποτελούν άνθρωποι με βαθιά γνώση τόσο της μόδας όσο και των επιμέρους αναγκών και καταναλωτικών συνηθειών του σύγχρονου lifestyle, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τον επαναπροσδιορισμένο οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι αγοραστές ερευνούν τις αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να φέρουν στο online κατάστημα τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο newsletter του SmartAvenue και κερδίστε έως και -80% σε επώνυμα brands!

Σχόλια

SpiderMetrix