ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν, γι' αυτό και φέτος στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), διοργανώνεται εβδομάδα πρόληψης από 27 έως 31 Μαΐου, με δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους.

Η Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος οργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος, υπό την αιγίδα του Ευρωμελανώματος της ΕΔΑΕ και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV). Μάλιστα η ΕΔΑΕ διευκρινίζει ότι: Η εθελοντική προσφορά των Ελλήνων Δερματολόγων, οι οποίοι είναι και οι μόνοι ειδικοί στις παθήσεις του δέρματος, ουδεμία σχέση έχει με εκπτωτικές και άλλου είδους προσφορές Ιδιωτικών Φορέων Υγείας, που μπορεί να συμπίπτουν χρονικά με την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος.

Κατά τη διάρκεια Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος, οι δερματολόγοι της ΕΔΑΕ σε όλη τη χώρα θα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα διενεργούν δωρεάν εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδαwww.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού.


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix