ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ Ή ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ Estee Lauder

Η σελίδα Estee Lauder Greece στο facebook διοργανώνει διαγωνισμό στον οποίο όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαιρέτως κερδίζουν είτε μια δωρεάν περιποίηση ματιών είτε ένα δωρεάν μακιγιάζ ματιών το οποίο μπορούν να πραγματοποιήσουν σε κατάστημα καλλυντικών της αρεσκείας τους το οποίο διαθέτει Σύμβουλο Ομορφιάς Estee Lauder, αφού πρώτα κλείσουν ραντεβού από το κατάλληλο πεδίο του διαγωνισμού, καλώντας τηλεφωνικά στο κατάστημα.

Ακόμη όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για έναν από τους 30 ορούς επιδιόρθωσης Advanced Night Repair Eye Infusion. Οι νικητές για τους 30 ορούς επιδιόρθωσης ορίζονται κατόπιν ηλεκτρονικής κληρώσεως που δεν επιδέχεται ανθρώπινη παρέμβαση. Στις 26/04/2013 θα κληρωθούν ηλεκτρονικά τα ονόματα των νικητών, τα οποία θα ανακοινωθούν δημόσια μέσω της σελίδας εντός 10 ημερών από την διεξαγωγή της κλήρωσης.

Επίσης την ίδια περίοδο, όσοι επιθυμούν να κερδίσουν ένα από τα 20 σετ Advanced Night Repair θα πρέπει να προμηθευτούν το κουπόνι Eye Infusion από τις Συμβούλους Ομορφιάς Estee Lauder στα καταστήματα καλλυντικών που διαθέτουν Σύμβουλο Ομορφιάς Estee Lauder, που θα βρουν στην λίστα του διαγωνισμού. Δεν απαιτείται αγορά προϊόντος για την συμμετοχή στο διαγωνισμό. Κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα κουπόνι Eye Infusion. το οποίο φέρει ένα μοναδικό κωδικό. Λαμβάνοντας αυτό τον μοναδικό κωδικό θα πρέπει πρώτα να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, όπως περιγράφεται στον όρο 4 των όρων συμμετοχής και έπειτα να τον συμπληρώσουν στο πεδίο «Γράψε τον κωδικό σου» ώστε να μάθουν άμεσα με αυτοματοποιημένο μήνυμα αν κέρδισαν ένα από τα 20 σετ Advanced Night Repair. Ο συνολικός αριθμός των νικητών για τους ορούς επιδιόρθωσης Advanced Night Repair Eye Infusion είναι τριάντα (30) και οι αναπληρωματικοί νικητές τριάντα. Ο συνολικός αριθμός των νικητών για τα σετ Advanced Night Repair είναι είκοσι (20) και οι αναπληρωματικοί νικητές είκοσι. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής στον διαγωνισμό και το δικαίωμα καταχώρησης ενός κουπονιού Eye Infusion.


Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν συμμετοχή κάντε κλικ εδώ



* Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 15/04/2013 έως 29/04/2013, ώρα 11.59 μ.μ.

Σχόλια

SpiderMetrix