ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ (08/04)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας πραγματοποιούνται αύριο δωρεάν καρδιογραφήματα στην ΥΠΕ Κρητης

Δωρεάν καρδιογραφήματα, λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση στους πολίτες που επιθυμούν, θα πραγματοποιηθούν αύριο στο ισόγειο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στην Οδό Σμύρνης 26, στο Ηράκλειο, από ειδικευμένο ιατρό της καρδιολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ –Γ.Ν Βενιζέλειο.

Οι ώρες που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν τα καρδιογραφήματα είναι από 09.30 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι και με σειρά προσέλευσης των ενδιαφερόμενων πολιτών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος πολίτης χρήζει περαιτέρω εξετάσεων θα στέλνεται στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ Βενιζέλειο.

Η ως άνω δράση υλοποιείται από τη Δ/νση Προγραμματισμού της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σε συνεργασία με το ΠΑΓΝΗ-Γ.Ν. Βενιζέλειο και τον Αναπληρωτή Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Φραγκίσκο Παρθενάκη, με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, όπως έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ακολούθως των σχετικών οδηγιών της Δ/νση Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Η 7η Απριλίου αφιερώνεται κάθε χρόνο σε κάποιο θέμα σχετικό με την Υγεία. Το θέμα στο οποίο εστιάζεται ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας είναι η αρτηριακή υπέρταση και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία. Στόχος η ευρύτερη δημοσιότητα του θέματος, η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση σχετικών νοσημάτων.




Δελτίο Τύπου

Σχόλια

SpiderMetrix