ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Kiten Beauty ΜΕ ΔΩΡΟ ΟΦΘΑΛΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Η Kiten Beauty διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο οφθαλμοκαλλυντικά για όλους τους συμμετέχοντες!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 1 σετ οφθαλμοκαλλυντικών που περιλαμβάνει ένα δείγμα από:
  • Καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς κατά της Οφθαλμογήρανσης &
  • Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος για τη περιποίηση των ματιών!
Μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα των ματιών, την οφθαλμογήρανση και τα πρώτα οφθαλμοκαλλυντικά εδώ


Για να κερδίσετε:

1. Πατήστε "Μου αρέσει" στις 2 σελίδες vivanews & kitenbeauty εδώ
2. Στείλτε e-mail στο kitenbeauty@gmail.com με τίτλο "Οφθαλμοκαλλυντικά", και θέμα το ονοματεπώνυμο & την περιοχή σας
3. Παραλάβετε το δώρο σας!

Όπως περιγράφεται στους όρους παρακάτω

Όροι

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 15/3 στις 22.00 και τα e-mails με τις συμμετοχές πρέπει να έχουν παραληφθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα.

Κερδίζουν όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι δικαιούνται μια και μόνη συμμετοχή ο καθένας. Ο λογαριασμός e-mail που θα αποσταλεί η συμμετοχή θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το Facebook profile ώστε να μπορούν να επιβεβαιωθούν ότι τηρήθηκαν οι παραπάνω προυποθέσεις. Ε-mails που δε συνδέονται με Facebook λογαριασμούς είναι άκυρα. Οι νικητές εντός του Νομού Αττικής θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από τις εγκαταστάσεις της Kite Hellas, Λεωφόρος Ιωνίας 166, Κάτω Πατήσια, 1ος όροφος, αφού προηγουμένως έχουν επικοινωνήσει για τη σχετική επιβεβαίωση στο τηλ. 210 2014306. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους με απλό ταχυδρομείο εφόσον επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους στο παραπάνω τηλέφωνο. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι το e-mail τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων.


ΠΗΓΗ: vivanews.gr

Σχόλια

SpiderMetrix