ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η υπηρεσία ESB PTC σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα μας βλέποντας απλά διαφημίσεις! Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε να συνγκεντρώνετε τους απαραίτητους πόντους για να λάβετε την έκπτωση στο προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε!!

Μόλις συγκεντρώσετε τους πρώτους 200 πόντους τότε μπορείτε να κατοχυρώσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία υπάρχει στην κατηγορία SPECIAL OFFERS! Πιο συγκεκριμένα λειτουργεί ως εξής:

200 πόντοι: SPECIAL OFFERS (Διάφορες προσφορές)
300 πόντοι: 20% ΕΚΠΤΩΣΗ (Προϊόντα ή υπηρεσίες με 20% έκπτωση)
700 πόντοι: 50% ΕΚΠΤΩΣΗ (Προϊόντα ή υπηρεσίες με 50% έκπτωση)
950 πόντοι: 80% ΕΚΠΤΩΣΗ (Προϊόντα ή υπηρεσίες με 80% έκπτωση)


Συγκεντρώνοντας τους πόντους μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν ή την υπηρεσία με έκπτωση στην κατηγορία που αντιστοιχεί στους πόντους σας.


Πως συγκεντρώνονται οι πόντοι?

1) Βλέπετε τις διαφημίσεις με τα προιόντα ή υπηρεσίες
2) Ενοικιάζετε ρεφεραλ κάθε μήνα ώστε να αυξάνονται οι πόντοι αυτόματα απο τους ρεφεραλ
3) Αναβαθμίζετε τον λογαριασμό σας ώστε για κάθε διαφήμιση που βλέπετε εσείς ή οι ρεφεραλ να αντιστοιχεί σε αρκετά περισσότερούς πόντους απ' οτι με μη αναβαθμισμένο λογαριασμό.


KΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ εδώ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!!





Σχόλια

SpiderMetrix