ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ONLINE

Η Freelancer είναι το μεγαλύτερο outsourcing – crowdsourcing marketplace για μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι μια ιστοσελίδα που συνδέει πάνω από 6,7 εκατομμύρια εργοδότες και υπαλλήλους (freelancers) σε πάνω από 234 χώρες. Μέσα από την freelancer έχουν ολοκληρωθεί χιλιάδες projects αξίας άνω των 678 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε μέρα δημοσιεύονται χιλιάδες νέες εργασίες που πραγματοποιούνται online.

Μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να ξεκινήσετε άμεσα να κάνετε αιτήσεις για να δουλέψετε πάνω σε projects που σας ενδιαφέρουν. Ως free member μπορείτε να κάνετε έως και 10 αιτήσεις το μήνα. Εάν ενδιαφέρεστε να δουλέψετε online, κάνετε sign up επιλέγοντας “I am looking to Work”.

Για κάθε project θα πρέπει να δηλώσετε τα χρήματα που θέλετε να πάρετε ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωσή του ή πόσα χρήματα θέλετε να πληρώνεστε την ώρα. Θα πρέπει δηλαδή να εκτιμήσετε και να κοστολογήσετε την κάθε δουλειά που θα κάνετε με μια προσφορά. Βέβαια θα υπάρχουν και προσφορές από άλλους ενδιαφερόμενους, οπότε μπορείτε να πάρεις μια ιδέα για το πώς κοστολογείται περίπου ένα project, καθώς και ποιος είναι ο ανταγωνισμός. Το ελάχιστο χρηματικό ποσό που μπορείτε να ζητήσετε είναι 30$!

Σε πολλές περιπτώσεις θα αποφασίζετε πόσο χρόνο χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μια εργασία, εκτός και αν ο εργοδότης έχει θέσει εξαρχής ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Οι εργοδότες είναι άτομα ή εταιρίες που αναθέτουν μια εργασία online, δημοσιεύοντας ένα project με την περιγραφή του, αναζητώντας ένα άτομο που θα το ολοκληρώσει. Οι εργοδότες μπορεί να είναι φοιτητές, webmasters, bloggers, εταιρίες, επιχειρήσεις κλπ.

Αντί να φτιάξετε ένα τυποποιημένο βιογραφικό, θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία των επαγγελματικών σας δυνατοτήτων, δεξιοτήτων και προϋπηρεσίας στο προφίλ σας. Έτσι ο κάθε εργοδότης θα έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν ταιριάζει το επαγγελματικό σας προφίλ με τα προσόντα που απαιτούνται για ένα project.

Αφού δημιουργήσετε το προφίλ σας, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση του project που σας ενδιαφέρει, στην κατηγορία που μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Αφού επιλέξετε το project κάνετε μια προσφορά για το πόσα χρήματα θέλετε και σε πόσο χρόνο θα το έχετε έτοιμο. Μπορείτε να αφήσετε και ένα σύντομο σχόλιο με το οποίο θα επιχειρήσετε να πείσετε τον εκάστοτε εργοδότη ότι είστε ο κατάλληλος, έτσι ώστε να σας επιλέξει. Κάθε φορά που ανακοινώνεται ένα νέο project δίνεται πάντα ένα χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών, έτσι ώστε να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι και να γίνει η επιλογή.

Από τη στιγμή που θα εγκριθεί η δουλειά σας και θα παραδοθεί στον εργοδότη σας, η εταιρία που μεσολαβεί, δηλαδή η Freelancer, θα λάβει την πληρωμή σας και θα σας την εξασφαλίσει στο λογαριασμό σας. Η μέθοδος πληρωμής είναι δική σας επιλογή, είτε μέσω Paypal, είτε με άμεση τραπεζική κατάθεση.

Για τους φόρους, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση στο internet εσείς είστε υπεύθυνος. Τα εισοδήματα που θα αποκτήσετε online από το internet είναι καθαρά δική σας ευθύνη για το αν θα δηλωθούν στη φορολογική σας δήλωση. Η Freelancer, η οποία μεσολαβεί ανάμεσα σε εσάς και τον εργοδότη θα εισπράξει τέλη όταν ολοκληρωθεί μια πληρωμή από ένα εργοδότη. Τα τέλη κυμαίνονται από 3% έως 13% του ποσού που θα κερδίσεις ολοκληρώνοντας ένα project.

 Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix