ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Την ελεύθερη γνώση για την προώθηση της αλληλεγγύης και της κοινωνικής οικονομίας προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο, η πρωτοβουλία του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος θεματικός κύκλος διαλέξεων ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου και ο συντονιστής κ. Κώστας Νικολάου, μιλάει στο flowmagazine.gr για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Πρόκειται να πραγματοποιηθούν 12 δίωρες διαλέξεις κάθε Δευτέρα και τα θέματα, που θα πραγματευτούν οι εισηγητές των διαλέξεων έχουν να κάνουν με διάφορες πτυχές της κοινωνικής οικονομίας και τρόπους ανάπτυξής της. «Θα πραγματευθούμε τόσο οικονομικοτεχνικά θέματα όσο και κοινωνικά-ιδεολογικά» αναφέρει ο κ. Νικολάου. Συγκεκριμένα οι διαλέξεις θα έχουν επίκεντρο στο θεσμικό και το κοινωνικό πλαίσιο της αλληλέγγυας οικονομίας.

Το Πανεπιστήμιο απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και επιθυμεί να επενδύσει στις ανάγκες της κοινωνίας και για το λόγο αυτό είναι ανοιχτό και δωρεάν. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία, που δημιουργήθηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη από την ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο. (Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία) και απευθύνεται στοχευμένα εκτός από τους απλούς πολίτες, «σε όλους όσους είναι μέλη συλλόγων κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας», τονίζει flowmagazine.gr ο κ. Νικολάου.

Στόχος αυτών των διαλέξεων είναι «Η επιμόρφωση όλων για τον συνεργατικό ή συνεταιριστικό ή τρίτο τομέα οικονομίας» αναφέρει ο συντονιστής του πρώτου κύκλου διαλέξεων. Συνολικά πρόκειται για την προώθηση της εκπαίδευσης, κατάρτισης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης σε ιδέες, αξίες και αρχές της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Η διαδικασία του συγκεκριμένου Λαϊκού Πανεπιστημίου, βασίζεται σε δίωρες διαλέξεις, κατά τα οποία το κύριο μέρος του χρόνου είναι διάλογος μεταξύ των εισηγητών και του κοινού για κάποιο θέμα. «Οι εισηγητές είναι καθηγητές πανεπιστημίων, διδάκτορες και γενικότερα ακαδημαϊκοί, που έχουν εμπλακεί με θέματα συνεργατισμού» λέει ο κ. Νικολάου στοflowmagazine.gr.

Θεμέλιος λίθος του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας είναι η διαρκής αλληλεπίδραση θεωρίας και πράξης . «Να μείνουν στους συμμετέχοντες οι γνώσεις και να αποτελέσει εφαλτήριο για ενεργή συμμετοχή στο συνεργατισμό» σημειώνει ο Κώστας Νικολάου. Επιθυμία των ιθυνόντων είναι η πραγματικότητα να γίνει σκέψη και για το λόγο αυτό, από το επόμενο φθινόπωρο, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερος θεματικός κύκλος, στο ίδιο ύφος.

1ος Θεματικός Κύκλος

Φεβρουάριος – Ιούνιος 2013, Κάθε Δευτέρα απόγευμα, Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», Εθν. Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη

Για το πρόγραμμα των διαλέξεων μπορείτε να μπείτε εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix