ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Τις ανάγκες 18.000 παιδιών ανά την Ελλάδα φιλοδοξεί να καλύψει το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στον τομέα της προληπτικής ιατρικής. Τη δράση του «Ιπποκράτη» θα ενισχύσουν και οι άλλες δύο κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής του οργανισμού, Οφθαλμιατρικής και Ωτορινολαρυγγολογίας και Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής.

Το «ταξίδι» του «Ιπποκράτη» ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2013. Στο διάστημα αυτό, οι μονάδες θα επισκεφθούν πέντε γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδας (Κρήτη, Εύβοια, Πελοπόννησος, Κύθηρα, Λήμνος), με στόχο την παροχή υπηρεσιών σε περισσότερα από 18.000 παιδιά.

Διαθέτοντας τμήματα παιδιατρικού, παιδιοκαρδιολογικού, ακουολογικού, οφθαλμολογικού και οδοντιατρικού εξοπλισμού και με δυνατότητα τηλεϊατρικής σύνδεσης με εξειδικευμένες μονάδες, ο «Ιπποκράτης» δίνει τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε παιδιά, με έμφαση σε αυτά που λόγω κοινωνικών, οικονομικών και άλλων δυσκολιών δεν έχουν την κατάλληλη παρακολούθηση και φροντίδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, Υγείας και Παιδείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ιατρικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα καθώς και με την υποστήριξη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.

Παρουσιάζοντας το νέο κινητό πολυϊατρείο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, επεσήμανε ότι ενώ «σήμερα, το κράτος πρόνοιας καταρρέει και η ελληνική οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες των παιδιών της, τα αιτήματα που δεχόμαστε για παροχή προληπτικής ιατρικής σε όλη την Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μόνο του, αδυνατεί να καλύψει όλες τις ανάγκες. Χάρη στη Johnson & Johnson συνεχίζουμε τη δράση μας, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους. Το 2012 εξετάσαμε συνολικά 6.999 παιδιά. Το 2013 θα εξετάσουμε περισσότερα από 18.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Υπερδιπλασιάζουμε, δηλαδή, τον αριθμό των παιδιών που θα βρεθούμε κοντά τους χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της Johnson & Johnson, που στέκεται ουσιαστικά δίπλα μας. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία και την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας!»

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε ότι «στη βαθειά οικονομική και ανθρωπιστική κρίση που ζούμε, η διατήρηση της υγείας των παιδιών μας είναι η πεμπτουσία της ζωή μας και της ύπαρξής μας. Αν η φτώχεια είναι μία φορά δύσκολη και η αρρώστια επίσης, ο συνδυασμός αρρώστιας και φτώχιας είναι οδυνηρός για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας τον βιώνει. Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κάνει το 2013 πράξη τη στήριξη του κάθε δήμου μέλους του και τους κάθε δημότη του με έναν κεντρικό σχεδιασμό: την καταπολέμηση της αρρώστιας και της φτώχιας σε κάθε τοπική κοινωνία. Κάθε δράση μας και κάθε πρωτοβουλία μας έχει στόχο τον πολίτη και στόχευση την υγεία του. Συγχαίρουμε τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ.Γιαννόπουλο και την εταιρεία Johnson & Johnson για το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής που ξεκινούν σε 5 περιοχές της Ελλάδας για να ελέγξουν 18.000. Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεως και Προαγωγής Υγείας συμμετέχει σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα της πρώιμης διάγνωσης των παιδιατρικών και οδοντιατρικών προβλημάτων που θα συμβάλουν στην άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση πολλών νοσημάτων, πριν προλάβουν να εκδηλωθούν».



ΠΗΓΗ: health.in.gr

Σχόλια

SpiderMetrix